Kolhujen korjaus – Nopea palvelu autosi parhaaksi Espoon Friisinmäessä

Kun vahinko sattuu ja autoosi ilmestyy kolhu, haluat varmasti korjata sen mahdollisimman nopeasti ja kustannustehokkaasti. Espoon Friisinmäen Autoklinikalla on vuosien kokemus autojen pelti- ja lasivaurioiden korjaamisesta.

Friisinmäen toimipisteessämme käytetään nykyaikaisia korjausmenetelmiä, kuten PDR-tekniikkaa (Paintless Dent Repair), jolla pienet lommot ja kolhut saadaan oikaistua ilman maalaustarvetta. Tämä säästää sekä aikaa että rahaa, ja on lisäksi ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi

Kestävän kehityksen periaatteet ovat Autoklinikalle tärkeitä, ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassa. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia emmekä tee turhaa työtä. Kaikki korjattavissa olevat osat korjataan ja vanhat osat kierrätetään huolellisesti.

Olemme tunnistaneet toiminnassamme neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisen ja ympäristöystävällisen korjauspalvelun. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Tuulilasin korjaus – Ennaltaehkäise laajemmat vauriot

Tuulilasin kiveniskemät ovat yleisiä ja niiden nopea korjaaminen on tärkeää vaurion laajenemisen estämiseksi. Pienet iskemät voidaan usein korjata paikkaamalla, joka on kustannustehokasta ja ympäristöystävällistä. Tuulilasin korjaus onnistuu Espoon Friisinmäen toimipisteessämme nopeasti, jopa 30 minuutissa, ja voit tulla korjaukseen ilman ajanvarausta. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Korjausprosessimme on suunniteltu niin, että autosi takuu säilyy ja korjauksen laatu on taattu. Espoon Friisinmäen Autoklinikalla on myös ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka ovat osoitus sitoutumisestamme laatuun ja ympäristöön.

Asiakastyytyväisyys ja NPS-luku kertovat palvelumme laadusta

Asiakastyytyväisyys on Autoklinikalla ensiarvoisen tärkeää, ja olemme ylpeitä korkeasta NPS-luvustamme, joka kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluitamme muille. Autoklinikan asiakaspalautteen keskiarvo vuonna 2023 oli 9,41 asteikolla 0-10, mikä on alan huipputasoa.

Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia verkkosivuiltamme.

Monipuolinen osaaminen ja valtuutukset

Espoon Friisinmäen Autoklinikka on monipuolinen kolarikorjaamo, joka palvelee polttomoottori-, sähkö- ja hybridiautojen omistajia. Autoklinikka on myös Teslan auktorisoima vahinkokorjaamoketju Suomessa. Friisinmäen toimipisteessämme työskennellään aina autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti.

Korjaamme kaikenlaiset vauriot, pienistä kolhuista suurempiin pelti- ja lasivaurioihin. Kanssamme voit olla varma, että autosi korjataan oikein ja laadukkaasti.

Valitse Espoon Friisinmäen Autoklinikka – Nopea ja laadukas korjaus

Kun valitset Espoon Friisinmäen Autoklinikan, saat nopeaa ja laadukasta palvelua. Toimimme osana Werksta-konsernia.

Ota yhteyttä Espoon Friisinmäen Autoklinikkaan ja tuo autosi meille, niin hoidamme kolhun korjauksen nopeasti ja ammattitaidolla. Autosi on hyvissä käsissä.

Autoklinikka Friisinmäki, Espoo
Friisinmäentie 5
02600 Espoo

friisinmaki@autoklinikka.fi
020 7737 526

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi