Hybridiautojen korjaus – mitä tulee tietää?

Kun hybridiautoon tulee vaurio, voi korjausprosessi olla monimutkaisempi kuin perinteisissä polttomoottoriautoissa. Hybriditeknologia yhdistää sähkö- ja polttomoottorin parhaat puolet, mutta vaatii myös erityisosaamista korjaustöissä. Autoklinikalla otamme huomioon hybridiautojen järjestelmät ja varmistamme, että korjaus suoritetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Asiakkaanamme voit luottaa, että autosi palautetaan sinulle turvallisessa ja ajokuntoisessa tilassa. Lue lisää täältä!

Vakuutusyhtiön kanssa asiointi

Vahinkotilanteessa vakuutusasioiden hoitaminen voi tuntua hankalalta. Autoklinikalla olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani, jotta prosessi olisi sinulle mahdollisimman vaivaton ja sujuva. Vahinkotarkastuksen yhteydessä välitämme kustannusarvion vakuutusyhtiöllesi, jotta korjausprosessi saadaan eteenpäin mahdollisimman pian.

Laadukas korjaustyö ja asiakaspalvelu

Laatu on Autoklinikan toiminnan ytimessä. Korjaustyömme laatu on ensiluokkaista ja asiakastyytyväisyytemme on alan kärkeä. Tämä on meille merkki siitä, että olemme onnistuneet tehtävässämme – tarjota parasta mahdollista palvelua ja laatua jokaiselle asiakkaallemme.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja aina edistämään vihreää korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda turhaan osia, emme tee tarpeetonta työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Kierrätämme ja lajittelemme myös vanhat osat huolellisesti.

Autoklinikalla noudatetaan neljää kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja vastuullinen kemikaalien käyttö. Näin voimme vähentää ympäristövaikutuksiamme ja tarjota asiakkaillemme ympäristöystävällisiä korjausratkaisuja.

Kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit

Laadun ja ympäristöystävällisyyden varmistamiseksi toimintamme täyttää kansainväliset ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän standardit. Olemme ensimmäinen valtakunnallinen autovauriokorjaamoketju Suomessa, jolle on myönnetty nämä sertifikaatit.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi