Hybridiautojen korjausprosessi

Kun hybridiautoon tulee vaurio, korjausprosessi voi vaatia erityistä osaamista. Autoklinikalla ymmärrämme hybriditekniikan erityispiirteet ja varmistamme, että korjaus suoritetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Autoklinikalla kaikki korjausprosessit alkavat aina vaurion vahinkotarkastuksella. Tämän jälkeen välitämme tarkastuksessa tehdyn kustannusarvion vakuutusyhtiöön ja varaamme ajan korjaukseen.

Vakuutusyhtiöiden kanssa toimiminen

Onnettomuuden sattuessa vakuutusasiat voivat tuntua monimutkaisilta. Autoklinikalla teemme yhteistyötä kaikkien vakuutusyhtiöiden kanssa, jotta vakuutusasioiden hoitaminen olisi sinulle mahdollisimman vaivatonta. Täältä pääset lukemaan lisää, miten toimia kun vahinko sattuu.

Laadun ja asiakaspalvelun merkitys

Laatu ja asiakaspalvelu ovat Autoklinikalla ensiarvoisen tärkeitä. Tarjoamme ensiluokkaista palvelua jokaiselle asiakkaallemme. Tämä näkyy korkeana asiakastyytyväisyytenä ja NPS-lukuna, jotka ovat alamme kärkitasoa.

Käytämme korjauksissa aina viimeisimpiä menetelmiä ja työkaluja, jotta voimme taata parhaan mahdollisen lopputuloksen. Asiakkaanamme voit olla varma, että autosi on ammattitaitoisissa käsissä.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys

Autoklinikalla vastuullisuus on tärkeä osa jokaista korjausprosessia. Pyrimme aina minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään kestävää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda turhia osia, emme tee tarpeetonta työtä ja korjaamme kaiken mikä on mahdollista. Lisäksi kierrätämme vanhat osat huolellisesti.

Autoklinikalla noudatetaan neljää kestävän kehityksen osa-aluetta: varaosien käyttö, energiankulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Nämä toimenpiteet eivät ainoastaan edistä kestävää kehitystä, vaan myös takaavat, että korjausprosessimme on mahdollisimman kustannustehokas.

Autoklinikka – Ammattilaisten valinta

Valitsemalla Autoklinikan, valitset alan ammattilaiset. Olemme saaneet tunnustusta laadukkaasta työstämme ja palveluistamme, mikä näkyy myös kansainvälisissä sertifikaateissamme. Meillä on sekä ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti että ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti.

Olemme myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju. Lue lisää hybridi- ja sähköautojen autojen korjauksesta täältä.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi