Vahinkotarkastus – Ensiaskeleet auton korjaukseen

Kun vahinko sattuu, ensimmäinen askel korjausprosessissa on vahinkotarkastus. Tämä prosessi on kriittinen, sillä se määrittää esimerkiksi korjaustarpeen laajuuden. Autoklinikalla vahinkotarkastus suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta autosi takuu säilyy.

Vahinkotarkastuksen aikana Autoklinikan asiantuntijat tarkastavat autosi vauriot ja laativat korjausarvion. Tämä palvelu on tarjolla Autoklinikan korjaamolla sekä etänä. Voit lähettää meille vauriokuvat tai osallistua videopuheluun. Palvelumme ovat suunniteltu olemaan mahdollisimman joustavia ja vaivattomia asiakkaalle.

Etävahinkotarkastus – Vaurioiden arviointi videopuhelun avulla

Etävahinkotarkastus on nykyaikainen tapa arvioida auton vauriot nopeasti ja vaivattomasti. Tarvitset vain älypuhelimen, tabletin tai tietokoneen ja me lähetämme sinulle linkin videopuheluun. Tämä palvelu on veloitukseton eikä sido sinua mihinkään, tarjoten sinulle helpon tavan aloittaa korjausprosessi.

Etävahinkotarkastuksen aikana Autoklinikan asiantuntijat ohjaavat sinua videon välityksellä, jotta saamme tarkan kuvan vaurioista. Tämän jälkeen voimme antaa arvion korjauksen laajuudesta ja kustannuksista, sekä sopia jatkotoimenpiteistä.

Korjausarvio ja vakuutusyhtiön informointi

Kun olemme tarkastaneet vauriot, laadimme kustannusarvioin vakuutusyhtiölle. Mikäli maksat korjauksen itse, saat meiltä kustannusarvion työstä.

Korjausarvion jälkeen varaamme autollesi korjausajan ja laitamme tarvittavat osat tilaukseen. Jos autosi on ajokuntoinen, voit jatkaa matkaasi ja tuoda sen korjaukseen sovittuna ajankohtana. Mikäli ajoneuvo ei ole turvallinen liikenteeseen, voit jättää sen Autoklinikan korjaamolle odottamaan korjausta.

Korjausprosessin sujuvuus ja läpinäkyvyys

Korjausprosessin aikana Autoklinikka pitää sinut ajan tasalla autosi korjaustilanteesta. Saat meiltä tekstiviestillä tiedon, kun autosi on valmis noudettavaksi. Korjaamme kaikki automerkit ja mallit, myös sähköautot ja hybridit, noudattaen tarkasti autonvalmistajan alkuperäisiä ohjeita.

Korjaamme vauriot ammattitaidolla ja huolehdimme, että kaikki korjaukset tehdään ympäristöystävällisesti. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja kierrätämme vanhat osat vastuullisesti. Tämä on osa sitoutumistamme kestävään kehitykseen ja korkeaan laatuun.

Sijaisauto ja muut asiakaspalvelut

Autoklinikka tarjoaa myös sijaisautopalvelua yhteistyökumppaneidemme kautta, mikäli vakuutuksesi kattaa sijaisauton.

Autoklinikan asiakaspalvelu on valmiina auttamaan sinua kaikissa korjausprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Olemme sitoutuneet tarjoamaan ensiluokkaista palvelua ja takaamaan asiakastyytyväisyyden, joka näkyy myös korkeassa NPS-luvussamme.

Laatu ja vastuullisuus – Autoklinikan lupaus

Laadukas työnjälki ja vastuullinen toiminta ovat Autoklinikalle itsestäänselvyys. Olemme saaneet tunnustusta korkeasta laadustamme ja ympäristöystävällisistä toimintatavoistamme ja meille on myönnetty ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 sertifikaatit. Nämä ovat osoitus sitoutumisestamme laadun ja ympäristön huomioimiseen kaikessa toiminnassamme.

Valitsemalla Autoklinikan, valitset korjaamon, joka ei ainoastaan korjaa autosi vaurioita, vaan myös kantaa vastuun ympäristöstä ja tulevaisuudesta. Olemme täällä varmistamassa, että autosi palaa liikenteeseen turvallisesti ja ympäristöä kunnioittaen. Ota yhteyttä!


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi