Sähköautojen korjaus – tulevaisuuden ajoneuvojen asiantuntijapalvelut

Kun sähköauto kaipaa korjausta, on tärkeää kääntyä ammattilaisten puoleen. Autoklinikalla ymmärrämme sähköautojen korjauksiin liittyviä erityisvaatimuksia ja korjaamme sähköautojen pienet ja isot peltivauriot vaivattomasti. Autoklinikalla on käytössä uusinta teknologiaa ja ammattitaitoista henkilökuntaa, jotta autosi saadaan kuntoon valmistajan asettamia ohjeita noudattaen.

Vastuullinen lähestymistapamme korjausprosesseissa tarkoittaa, että emme vaihda osia tarpeettomasti ja huolehdimme vastuullisesta kierrätyksestä. Pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan vaurioituneet osat, mikäli se on mahdollista. Tämä ei ainoastaan säästä asiakkaan kustannuksia, vaan on myös ympäristöystävällisempää. Jokainen korjaamme sähköauto tukee kestävää kehitystä. Lue lisää sähköautojen korjauksesta täältä.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi

Energiankulutuksen, jätteiden käsittelyn ja kemikaalien käytön vähentäminen ovat keskeisiä aiheita ympäristövastuun kantamisessa.

Korjaamomme toiminta on sertifioitu ISO 9001:2015 laatujärjestelmän ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Tämä kertoo korjaustemme korkeasta laadusta ja ympäristövastuullisuudesta. Asiakkaana voit luottaa siihen, että sähköautosi korjaus suoritetaan vastuullisesti ja ammattitaidolla, ottaen huomioon sekä sinut että ympäristön.

Laadukas asiakaspalvelu ja korjaustyön tae

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saamistamme korkeista arvosanoista ja NPS-luvuista. Autoklinikalla panostamme siihen, että asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua ja että asiointi olisi mahdollisimman vaivatonta. Asiakaspalvelumme on valmiina auttamaan sinua kaikissa sähköautosi korjausta koskevissa kysymyksissä ja varmistamaan.

Korjaamme sähköautosi aina valmistajan ohjeiden ja suositusten mukaisesti autosi takuun säilyttämiseksi. Autoklinikka on myös Teslan auktorisoima korjaamoketju, mikä takaa, että korjaamme sähköautosi asiantuntemuksella ja valtuutetulla osaamisella.

Vastuullinen ja kokenut tiimi palveluksessasi

Autoklinikan henkilökunta koostuu alansa ammattilaisista, jotka ovat erikoistuneet sähkö- ja hybridiautojen korjauksiin. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi koskien toimintatapojamme.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi