Vahinkotarkastus ja arviointi

Kun vahinko tapahtuu, ensimmäinen askel on tuoda autosi vahinkotarkastukseen. Vahinkotarkastuksessa arvioimme vaurion laajuuden ja selvitämme, mitä osia ja työvaiheita korjaus vaatii. Tämä vaihe on tärkeä, jotta voimme suunnitella korjauksen laadun takaamiseksi. Vahinkotarkastus on aina maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Voit varata ajan vahinkotarkastukseen verkossa tai tulla suoraan paikan päälle. Tarjoamme myös mahdollisuuden lähettää kuvat vauriosta puhelimella tai käyttää etäyhteyttä. Näin voimme aloittaa korjausprosessin mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Pelti- ja kolarivaurioiden korjaus

Pelti- ja kolarivauriot ovat yleisiä auto-onnettomuuksien seurauksia. Autoklinikalla on vuosien kokemus erilaisten pelti- ja kolarivaurioiden korjaamisesta. Oli kyseessä pieni parkkipaikkakolhu tai suurempi kolarivaurio, voit luottaa osaamiseemme. Käytämme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita, jotta autosi takuu säilyy.

Autoklinikka korjaa kaikki vauriot ammattitaidolla ja huolellisesti. Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa, joten voit olla varma, että korjausprosessi sujuu mutkattomasti. Vahinkotarkastuksen jälkeen toimitamme tiedot vakuutusyhtiöllesi ja aloitamme korjauksen heti, kun saamme hyväksynnän.

Tuulilasivaurioiden korjaus ja vaihto

Tuulilasivauriot ovat toinen yleinen ongelma, joka vaatii nopeaa korjausta. Pienet kiveniskemät voivat laajentua nopeasti, jos niitä ei korjata ajoissa. Tuulilasivaurion korjaus on usein mahdollista ilman lasin vaihtoa, mikä säästää aikaa ja rahaa. Jos lasin vaihto on kuitenkin tarpeen, teemme sen nopeasti ja ammattitaidolla. Voit luottaa siihen, että uusi tuulilasi on yhtä turvallinen ja kestävä kuin alkuperäinen. Lue lisää tuulilasin vaihdosta täältä.

Meillä on erikoisosaamista tuulilasien korjauksessa ja vaihdossa. Käytämme vain korkealaatuisia materiaaleja ja noudatamme tiukkoja turvallisuusstandardeja.

PDR-tekniikka: Maalaamaton lommon oikaisu

PDR-tekniikka (Paintless Dent Repair) on erinomainen vaihtoehto pienten kolhujen ja lommojen korjaamiseen ilman maalausta. Tämä menetelmä on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen. PDR-tekniikalla voidaan oikaista pienet kolhut, joiden maalipinta on ehjä ja jotka sijaitsevat sellaisessa kohdassa, että niitä voidaan käsitellä erikoistyökaluilla.

PDR-tekniikan etuja ovat muun muassa alhaisemmat kustannukset ja lyhyempi korjausaika verrattuna perinteiseen peltikorjaukseen. Lisäksi menetelmä säästää ympäristöä, koska siinä ei käytetä maalia tai muita kemikaaleja. Lisätietoja PDR-menetelmästä löydät täältä.

Automaalaus ja viimeistely

Jos autosi vaurio vaatii maalausta, hoidamme sen omissa automaalaamoissamme. Autoklinikka käyttää vain korkealaatuisia maaleja ja noudatamme tiukkoja ympäristöstandardeja. Maalausprosessi alkaa aina perusteellisella pohjatyöllä, jotta lopputulos on kestävä ja virheetön.

Maalaus ja viimeistely ovat tärkeitä vaiheita, jotka vaikuttavat auton ulkonäköön ja arvoon. Autoklinikalla on vuosien kokemus automaalauksesta, ja olemme ylpeitä työn laadusta. Voit olla varma, että autosi näyttää yhtä hyvältä kuin ennen vahinkoa.

Vastuullinen valinta

Autoklinikka on sitoutunut ympäristöystävälliseen toimintaan ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan, mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin osa-alueisiin kiinnitämme erityistä huomiota ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Yhteenveto

Kun vahinko tapahtuu, on tärkeää toimia nopeasti ja tuoda autosi ammattilaisten arvioitavaksi. Autoklinikalla on vuosien kokemus pelti-, kolari- ja tuulilasivaurioiden korjaamisesta, ja käytämme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita, jotta autosi takuu säilyy. Tarjoamme myös PDR-tekniikkaa pienten kolhujen korjaamiseen ilman maalausta, mikä on nopea, edullinen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Autoklinikka on sitoutunut ympäristöystävälliseen toimintaan ja asiakastyytyväisyyteen. Voit luottaa siihen, että saat meiltä aina korkealaatuista palvelua ja korjaustyötä. Tervetuloa tuomaan autosi meille vahinkotarkastukseen ja korjaukseen!


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi