Laadukasta vauriokorjausta asiakkaan ehdoilla

Kun sattuu vahinko, on tärkeää, että korjausprosessi on sujuva ja vaivaton. Autoklinikalla olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua, jossa korjaustyön laatu ja nopeus ovat etusijalla. Autoklinikan kanssa asioidessasi voit olla varma, että autosi takuu säilyy ja korjaus suoritetaan valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Asiakaspalvelu, joka ylittää odotukset

Autoklinikan asiakastyytyväisyys on huipputasoa, ja se näkyy kaikessa toiminnassa. NPS-luku, joka kuvastaa asiakkaidemme valmiutta suositella palveluitamme muille, on erinomainen. Tämä on osoitus siitä, että panostamme asiakaspalveluun ja korjaustyön laatuun jokaisessa kohtaamisessa.

Esimerkiksi asiakaspalvelupäällikkömme Helena Ruuskan mukaan vaurion arviointi on aina veloitukseton, eikä se sido asiakasta mihinkään. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme jokaisella käynnillä täyden kympin palvelua.

Tesla-kumppanuus ja sähköautojen korjausosaaminen

Olemme ylpeitä siitä, että olemme Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju. Tämä kumppanuus on osoitus osaamisestamme sähköautojen parissa ja pyrimme jatkuvasti vahvistamaan osaamistamme alalla. Tesla-korjauspalveluiden ammattilaiset Suomessa ovat tästä hyvä esimerkki.

Werksta-konsernin osana olemme osa maailman suurinta Teslan auktorisoimaa vauriokorjaamoketjua. Tämä takaa, että voimme tarjota asiakkaillemme kattavaa ja laadukasta palvelua myös sähköautojen vauriokorjauksissa.

Asiakkaan tarpeet etusijalla tuulilasivaurioissa

Tuulilasin korjaus ja vaihto ovat osa erikoisosaamistamme. Kiveniskemien ja halkeamien korjaus on tärkeää turvallisuuden kannalta, ja me Autoklinikalla huolehdimme siitä, että korjaus hoituu nopeasti ja tehokkaasti.

Eräs toinen asiakkaamme koki erinomaista palvelua, kun hänen autonsa hyytyi matkalla korjaamolle. Autoklinikan työntekijä auttoi häntä työntämään auton korjaamolle, ja tuulilasi vaihdettiin vielä samana päivän aikana. Lue koko tarina täältä.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys toiminnan ytimessä

Vastuullisuus on meille Autoklinikalla tärkeä arvo. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja kehitämme jatkuvasti ympäristöystävällisempää korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken mikä on korjattavissa, emmekä vaihda turhaan osia.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota, jotta voimme tarjota asiakkaillemme vastuullisen valinnan vauriokorjauksessa.

Autoklinikan laatu- ja ympäristöstandardit

Laadun ja ympäristöasioiden parantaminen on meille jatkuvaa työtä. Olemme saaneet ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin. Nämä sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisestamme korkeaan laatuun ja ympäristövastuuseen.

Korjaustyön laadusta emme tingi, ja sertifikaatit ovat vahvistus siitä, että toimintamme täyttää kansainväliset standardit. Asiakkaanamme voit luottaa siihen, että palvelumme on aina korkealaatuista ja ympäristöystävällistä.

Autoklinikka – Asiakkaan paras kumppani vauriokorjauksessa

Autoklinikalla olemme olemassa, jotta voit valita kolarikorjaamon, jossa työn laatu, nopeus ja palvelu ovat oikealla tasolla. Riippumatta siitä, missä yhtiössä vakuutuksesi on tai missä päin Suomea asut, toimimme laajasti ympäri Suomea.

Korjauksen laadun takaamiseksi teemme työmme aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen. Autoklinikka on täällä sinua varten, jotta voit ajaa turvallisesti ja huolettomasti, tietäen että autosi on ammattilaisten käsissä.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi