Pienet kolhut, joiden maalipinta on ehjä, voidaan korjata Autoklinikalla jopa alle tunnissa kustannustehokkaalla PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair). PDR-korjauksessa auton metallipinnassa oleva lommo oikaistaan käsityönä erikoistyökalujen avulla. Menetelmä miellyttää myös ympäristötietoista autoilijaa, sillä korjauksen hiilijalanjälki on lähes nolla.

Hämeenlinnalainen Antero huomasi vaihtoautossaan pyöreän, kyynärpään kokoisen painauman lokasuojan yläpuolella. Hän kävi saman tien Hämeenlinnan Autoklinikalla vahinkotarkastuksessa näyttämässä autonsa vauriota.

Autoklinikan työntekijä nappasi kuvat lommosta ja ehdotti korjaukseen nopeaa ja kustannustehokasta PDR-menetelmää. Aika korjaukseen varattiin heti seuraavalle viikolle.

Antero on asioinut Hämeenlinnan Autoklinikalla pariin otteeseen myös aikaisemmin tuulilasin vaihdossa ja tuulilasin korjauksessa. Ensimmäisellä käynnillä tuulilasi piti vaihtaa uuteen, kun harmittava kiveniskemä oli laajentuessaan rikkonut koko lasin.

–  Olin molemmilla kerroilla todella tyytyväinen Autoklinikkaan. Niin asiakaspalveluun kuin työn laatuunkin. Kiitosta saa myös Autoklinikka Hämeenlinnan hyvä sijainti ja tyylikkäät tilat.

PDR-menetelmä on edullinen ja ympäristöystävällinen korjausmenetelmä

PDR-menetelmällä voidaan korjata maalipinnaltaan ehjät painaumat auton peltiosissa.

Usein tekniikalla korjattavat vauriot ovat esimerkiksi pieniä parkkipaikkakolhuja, kevyitä iskemiä auton pinnassa tai painaumia auton ovissa. Myös monet luonnonilmiöiden aiheuttamat autovauriot kuten raekuurojen, lumikuormien tai puunoksien aiheuttamat painaumat ovat useimmiten korjattavissa menetelmällä.

Korjaustapa on lähes hiilineutraali, koska korjaamiseen ei tarvita maalia, energiaa tai erillisiä osia.

–  Näen usein parkkipaikoilla autoja, joiden lommot voisi korjata PDR-tekniikalla. Lommojen suoristaminen on järkevää myös jälleenmyynnin kannalta, koska lommo voi olla ostajalle merkittävämpi virhe, kuin PDR-tekniikalla korjaukseen käytetty summa, Antero huomauttaa.

Kuva: Tämäkin satojen rakeiden vaurioittama auto saatiin PDR-menetelmällä kuntoon.

Vaurion arviointi on aina veloitukseton eikä sido asiakasta mitenkään

PDR-menetelmällä tehtävä lommon oikaisu tehdään käsityönä ja alan ehdottomia taitajia on Suomessa vain kourallinen. Autoklinikan kokeneet PDR-asiantuntijat ovat alan huippua ja korjaavat vuosittain tuhansia autoja.

– Arvio, onko autosi vaurio PDR-tekniikalla korjattavissa, on aina veloitukseton ja asiakas voi piipahtaa ilman ajanvarausta missä tahansa Autoklinikan pisteessä näyttämässä autonsa vauriota. Vaurion arviointi ei myöskään sido asiakasta mitenkään, kertoo Autoklinikan asiakaspalvelupäällikkö Helena Ruuska.

Voin Suositella Autoklinikkaa lämpimästi

– Olen saanut jokaisella käynnillä täyden kympin palvelua Autoklinikalta ja voin vahvasti suositella Autoklinikkaa niin hyvän asiakaspalvelun kuin korjausjäljenkin suhteen, Antero lisää.

Peltivaurioiden ohella Autoklinikalla hoituvat myös kaikkien automerkkien tuulilasikorjaukset ja vaihdot. Erityistä kiitosta ketju on saanut erittäin hyvästä asiakaspalvelustaan. Täältä voi lukea lisää asiakkaiden kommentteja Autoklinikasta.

Kaipaatko apua autosi peltivaurion hoidossa – ota yhteyttä!