en ru Avaa valikko
Vauriokorjaus

Vauriokorjaus

Kolarikorjaamo

Anna meidän huolehtia, että sinulla on vahingon sattuessa yksi huoli vähemmän. Autoklinikka on Suomen johtava, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamoketju. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa yli 30 toimipistettä ympäri maan. Korjaamme kaikki automerkit nopeasti ja ammattitaidolla. Autosi tehdastakuu säilyy aina. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa.

Vahinkotarkastukset ilman ajanvarausta

Vahingon sattuessa huolehdimme sen tarkastamisesta ja toimitamme tarvittavat tiedot suoraan vakuutusyhtiöösi. Autamme ja opastamme myös vakuutusyhtiösi vahinkoilmoituksen tekemisessä.  Voit tulla meille vahinkotarkastukseen aina ilman ajanvarausta toimipisteidemme ollessa avoinna. Tarkastus vie aikaa noin 20 minuuttia ja samalla voit varata ajan varsinaiseen vauriokorjaukseen.

Jos vaurio ei ole kovin laaja, voidaan ajanvaraus korjaukseen tehdä myös valokuvan perusteella.

Autoklinikan palvelut

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa . Mikäli tarvitset sijaisauton järjestyy se myös kauttamme. Mainitse sijaisautotarpeesta ajanvarauksen yhteydessä. Täältä löydät vastaukset asiakkaidemme yleisempiin kysymyksiin.

Ajanvarauspyyntö Etsi lähin toimipiste

Katso video palveluistamme

Toimipisteemme

Palvelumme