en ru Avaa valikko
Vauriokorjaus

Vauriokorjaus

Kolarikorjaamo

Anna meidän huolehtia siitä, että sinulla on kolarin sattuessa yksi huoli vähemmän! Autoklinikka on Suomen johtava, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamoketju sekä todistetusti Suomen parhaan palvelun kolarikorjaamo. Olemme myös Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Korjaamme kaikki automerkit laadukkaasti ja ammattitaidolla. Autosi tehdastakuu säilyy aina ennallaan.

Mikäli tarvitset sijaisauton mainitse siitä ajanvarauksen yhteydessä. Olethan yhteydessä, jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää autosi korjaamiseen liittyen. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Ajanvarauspyyntö Etsi lähin toimipiste

Autoklinikan palvelut

Toimipisteemme

Vahinkotarkastus

Vahingon sattuessa huolehdimme sen tarkastamisesta ja toimitamme tarvittavat tiedot suoraan vakuutusyhtiöön. Autamme ja opastamme tarvittaessa myös vakuutusyhtiösi vahinkoilmoituksen tekemisessä. Vahinkotarkastukseen voit tulla meille aina ilman ajanvarausta toimipisteidemme aukioloaikoina. Se vie aikaa noin 20 minuuttia ja samalla voit varata ajan varsinaiseen vauriokorjaukseen.

Jos vaurio ei ole kovin laaja, voidaan ajanvaraus vauriokorjaukseen tehdä myös valokuvan perusteella ja hoitaa vahinkotarkastus kun tuot autosi korjattavaksi. Valokuvan vauriosta voi toimittaa meille verkkosivujemme ajanvarauspyyntölomakkeen kautta.

Laatu ja henkilökunta

Autoklinikalle on kunnia asia olla vastuullinen toimija. Noudatamme huolellista ja kustannustehokasta tapaa kaikissa korjaustöissämme. Taitavat peltiseppämme korjaavat vaurioita enemmän kuin mihin alalla on yleisesti totuttu, emmekä tilaa uusia osia turhaan. Haluamme säästää paitsi ympäristöä, myös vakuutusyhtiöiden kuluja ja sitä kautta myös asiakkaidemme kustannuksia. Intohimoinen suhtautumisemme autovahinkojen korjaamiseen näkyy pitkällä aikavälillä myös asiakkaillemme edullisempina vakuutusmaksuina.

Seuraamme laatua jatkuvasti sisäisten auditointien avulla. Pidämme huolta ammattitaitoisen henkilöstömme osaamisesta jatkuvan koulutuksen avulla. Autoklinikalle voit tuoda korjaukseen kaikki automerkit niiden iästä riippumatta. Autosi tehdastakuu säilyy aina ennallaan.

Palvelumme