Autoklinikka
en Avaa valikko
Vauriokorjaus

Vauriokorjaus

Kolarikorjaamo

Anna meidän huolehtia siitä, että sinulla on kolarin sattuessa yksi huoli vähemmän! Autoklinikka on Suomen johtava ja kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä vauriokorjaamoketju sekä todistetusti Suomen parhaan palvelun kolarikorjaamo. Korjaamme kaikki merkit laadukkaasti ja ammattitaidolla. Autosi tehdastakuu säilyy aina ennallaan.

Mikäli tarvitset sijaisauton mainitse siitä ajanvarauksen yhteydessä. Lisätietoja sijaisautosta löydät täältä. Olethan yhteydessä jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää autosi korjaamiseen liittyen. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Siirry ajanvaraukseen

Ota yhteyttä suoraan toimipisteeseen:

Vahinkotarkastus

Vahingon sattuessa huolehdimme vahingon tarkastamisesta ja toimitamme tarvittavat tiedot suoraan vakuutusyhtiöön. Autamme ja opastamme tarvittaessa myös vakuutusyhtiösi vahinkoilmoituksen tekemisessä. Vahinkotarkastuksen voit tulla tekemään meille aina ilman ajanvarausta aukioloaikoina ja siihen kuluu noin 20 minuuttia. Samalla voidaan varata aika korjaukseen. Jos vaurio ei ole kovin laaja, voidaan ajanvaraus tehdä myös valokuvan perusteella, jolloin vahinkotarkastus tapahtuu samalla käynnillä kun auto tuodaan korjaukseen. Valokuvat voi toimittaa meille verkkosivujemme ajanvarauslomakkeen avulla.

Laatu ja henkilökunta

Olemme yksityinen kotimainen yhtiö ja kaikkien vakuutusyhtiöiden luottokumppani, joka noudattaa huolellista ja kustannustehokasta tapaa korjata autoja. Alansa parhainta osaamista edustavat autopeltiseppämme korjaavat autovaurioita enemmän kuin alalla on yleisesti totuttu, mikä tuo vakuutusyhtiölle ja sitä kautta myös autoilijalle paitsi kustannussäästöjä, on myös ympäristön kannalta ystävällisempää ja vähemmän kuormittavaa.

Seuraamme laatua jatkuvasti sisäisten auditointien avulla. Autopeltiseppämme ovat maan parhaita käsityöammattilaisia, jotka varmistavat korjaustyön ensiluokkaisen teknisen laadun. Laaja-alaisen kokemuksen ja jatkuvan koulutuksen avulla pidämme huolta osaamisestamme. Pystymme korjaamaan monimutkaisetkin elektroniset osat merkistä ja mallista riippumatta laadukkaasti ja turvallisesti. Autosi tehdastakuu säilyy aina ennallaan!

Palvelumme