Autoklinikka
en Avaa valikko
Tietoa meistä

Tietoa meistä

Suomen johtava vauriokorjaamoketju

Autoklinikka-yhtiöt on autojen vauriokorjaamiseen erikoistunut, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä monimerkkikorjaamoketju. Meillä on vauriokorjauksesta 25 vuoden vankka kokemus: ensimmäinen Autoklinikka avattiin Helsingin Herttoniemessä vuonna 1992 ja tänään aidot Autoklinikka-korjaamot palvelevat asiakkaita yli 30 toimipisteessä. Autoklinikka on osa pohjoismaista Werksta-konsernia.

Autoklinikka korjaa vuosittain yli 22 500 kolaroitua tai kolhittua autoa. Yhtiön palveluita käyttävät vakuutusyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden lisäksi myös Suomen suurimmat yritys- ja rahoitusyhtiöasiakkaat. Olemme vauriokorjauksessa tutkitusti asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme mielestä Suomen parhaita*.

Ensiluokkainen asiakaspalvelu on toimintamme perusta. Tehtävänämme on huolehtia, että asiakkaillamme on haverin sattuessa yksi huoli vähemmän. Autovaurioiden korjaaminen on myös eräänlaista huippukirurgiaa. Autoklinikkalaisuuteen kuuluukin autopeltiseppiemme jatkuva koulutus ja käsityötaitojen kehittäminen. Vuosien kokemus ja halu olla paras siinä mitä teemme takaa, että korjaamme vauriot nopeasti ja annetussa aikataulussa. Asiakaspalvelumme on korjausprosessissa mukana sen alusta loppuun asti ja pitää myös asiakkaan tietoisena korjauksen etenemisestä. Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme voivat jättää autonsa meille huoletta ja ovat tyytyväisä työnjälkeemme autoa noutaessaan.

Autoklinikan ainutlaatuista korjaamopalveluhenkeä ja -laatua vaalii yhtiön johdossa Patrik Puskala, jolle Suomen johtavan vauriokorjaamoketjun kehittäminen on kunnia-asia. Autoklinikkalaisuuteen kuuluu alan korkein työnlaatu sekä hyvä ja täsmällinen tekemisen meininki. Tämä yhdistettynä kehuttuun asiakaspalveluumme helpottaa asiakkaidemme arkea koko palveluprosessin ajan. Erinomaisella korjaustyöllämme autamme asiakkaitamme säilyttämään tai jopa parantamaan autonsa arvoa.

Vastuullisuus näkyy kaikessa tekemisessämme

Autoklinikalle on kunnia asia olla vastuullinen toimija. Noudatamme huolellista ja kustannustehokasta tapaa kaikissa korjaustöissämme. Alansa parhainta osaamista edustavat autopeltiseppämme korjaavat autovaurioita enemmän kuin mihin alalla on yleisesti totuttu, emmekä tilaa autoihin uusia osia turhaan. Korjaamojemme pihoja ei kuormita kolhitut puskurit tai romupeltikasat. Haluamme säästää paitsi ympäristöä, myös vakuutusyhtiön kuluja ja sitä kautta myös asiakkaidemme kustannuksia. Intohimoinen suhtautumisemme autovahinkojen korjaamiseen näkyy pitkällä aikavälillä myös asiakkaillemme edullisempina vakuutusmaksuina.

Vastuullisuus ilmenee myös Autoklinikan tavassa huolehtia osaavan henkilöstönsä työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Ilman ammattitaitoista henkilökuntaamme ei asiakastyytyväisyytemme olisi nykyisellä tasolla, eli tutkitusti Suomen parasta*.

Kuluttajan oikeus vaihtoehtoiseen riidanratkaisuun

*Omat ja yhteistyökumppaneiden asiakastyytyväisyysmittaukset.