Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Tietoa meistä

Tietoa meistä

Suomen johtava vauriokorjaamoketju

Autoklinikka-yhtiöt on autojen vauriokorjaamiseen erikoistunut, kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä monimerkkikorjaamoketju. Meillä on vauriokorjauksesta 25 vuoden vankka kokemus. Ensimmäinen Autoklinikka avattiin Helsingin Herttoniemessä vuonna 1992 ja tänään Autoklinikka-korjaamot palvelevat asiakkaita yli 30 toimipisteessä. Autoklinikka on osa pohjoismaista Werksta-konsernia.

Autoklinikka korjaa vuosittain yli 25 000 kolaroitua tai kolhittua autoa. Olemme Tesla-ajoneuvojen auktorisoitu vauriokorjaamoketju Suomessa. Palveluitamme käyttävät vakuutusyhtiöiden ja kuluttaja-asiakkaiden lisäksi myös Suomen suurimmat yritys- ja rahoitusyhtiöasiakkaat. Olemme vauriokorjauksessa asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme mielestä Suomen parhaita*.

Panostamme laatuun ja asiakaspalveluun

Autoklinikalla on halu olla paras siinä mitä se tekee. Korjaamme vauriot nopeasti ja annetussa aikataulussa. Autovaurioiden korjaaminen on eräänlaista huippukirurgiaa. Haluamme kehittää jatkuvasti peltiseppiemme ammattitaitoa ja valvomme laatua tarkasti. Asiakaspalvelumme on mukana korjausprosessissa aina sen alusta loppuun asti. Meille on ensisijaisen tärkeää, että asiakkaamme voivat jättää autonsa meille huoletta ja ovat tyytyväisiä työnjälkeemme autoa noutaessaan.

Autoklinikan ainutlaatuista korjaamopalveluhenkeä ja -laatua vaalii yhtiön johdossa Patrik Puskala, jolle Suomen johtavan vauriokorjaamoketjun kehittäminen on kunnia-asia. Autoklinikkalaisuuteen kuuluu alan paras työnlaatu sekä täsmällinen tekemisen meininki. Tämä yhdistettynä korkeaan palvelutasoon helpottaa asiakkaidemme arkea koko palveluprosessin ajan. Erinomaisella korjaustyöllä autamme asiakkaitamme säilyttämään tai jopa parantamaan autonsa arvoa.

Vastuullisuus näkyy kaikessa tekemisessämme

Autoklinikalle on kunnia asia olla vastuullinen toimija. Noudatamme huolellista ja kustannustehokasta tapaa kaikissa korjaustöissämme. Taitavat autopeltiseppämme korjaavat autovaurioita enemmän kuin mihin alalla on yleisesti totuttu, emmekä tilaa autoihin uusia osia turhaan. Korjaamojemme pihoja ei kuormita kolhitut puskurit tai romupeltikasat. Haluamme säästää paitsi ympäristöä, myös vakuutusyhtiön kuluja ja sitä kautta myös asiakkaidemme kustannuksia. Intohimoinen suhtautumisemme autovahinkojen korjaamiseen näkyy pitkällä aikavälillä myös asiakkaillemme edullisempina vakuutusmaksuina.

Vastuullisuus ilmenee myös Autoklinikan tavassa huolehtia henkilöstönsä työhyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Ilman ammattitaitoista henkilökuntaamme ei asiakastyytyväisyytemme olisi nykyisellä tasolla eli tutkitusti Suomen parasta*.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti

Kuluttajan oikeus vaihtoehtoiseen riidanratkaisuun

*Omat ja yhteistyökumppaneiden asiakastyytyväisyysmittaukset.