Osallistu Autoklinikan MM-lätkäkisaan

Autoklinikka on MTV3-kanavalla 10.5.2024 alkavien jääkiekon MM-ottelulähetysten virallinen ohjelmayhteistyökumppani. Yhteistyön kunniaksi luvassa on jälleen Autoklinikan maalisaldokisa. Veikkaa montako maalia Suomi iskee verkkoon kisojen aikana – myös jatkoaikamaalit ja rankkarit lasketaan.

Arvomme oikein veikanneiden kesken 1 000 euron lahjakortin urheiluliikkeeseen (XXL). Vastausaikaa on 9.5. asti. Voittaja selviää 29.5.2024.

Osallistu arvontaan

    Lahjakorttia ei voi muuttaa rahaksi. Arvonta suoritetaan kaikkien oikein vastanneiden kesken ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Osallistujien yhteystietoja ei käytetä suoramarkkinointitarkoituksiin tai luovuteta kolmansille osapuolille. Kilpailuun voi osallistua 9.5.2024 asti vain lähettämällä tämän kilpailulomakkeen. Autoklinikka varaa oikeuden kilpailusääntöjen muutoksiin.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Autoklinikka on Suomen johtava vahinkokorjaamoketju

Palvelemme asiakkaitamme lähes 60 pisteessä ympäri Suomen. Peltivaurioiden ohella tuulilasit ovat osaamisemme ydintä. Autoklinikkalaiset ovat harvinaisen osaavaa porukkaa, jotka välittävät aidosti autostasi ja ovat ylpeitä työnsä laadusta. Korjaukset teemme vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen  www.autoklinikka.fi