Autoklinikka
en ru Avaa valikko
Kolhun korjaus maalaamatta

Kolhun korjaus maalaamatta

Onko autossasi pieni kolhu tai lommo? Pienet, maalipinnaltaan ehjät painaumat voidaan korjata useissa tapauksissa maalaamatta aikaa, rahaa ja ympäristöä säästävällä PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair). Tarjoamme palvelua pääkaupunkiseudun toimipaikoissamme; Helsingin ydinkeskustassa, Herttoniemessä, Konalassa, Espoon Olarissa ja Vantaan Tammistossa. Hinta alkaen 129 euroa. Pyydä ilmainen arvio!

Milloin kolhu voidaan korjata maalaamatta?

Parhaiten PDR-menetelmä soveltuu kolhuihin joiden maalipinta on ehjä. Vauriokohdan tulisi myös sijaita niin, että sitä voidaan käsitellä pellin takapuolelta. Tyypillisesti menetelmällä korjattavat painaumat ovat esimerkiksi parkkipaikalla tulleita pieniä kolhuja auton kyljessä.

PDR-menetelmä eli koukkuoikaisu on nopea, ympäristöystävällinen ja perinteistä peltikorjausta edullisempi menetelmä, sillä korjaamiseen ei tarvita maalia tai erillisiä varaosia. Tyypillisesti kolhun korjaus maalaamatta vie aikaa noin tunnin, jonka jälkeen voit jatkaa matkaa jälleen ehjällä autolla.

Käsityötä parhaimmillaan

PDR-menetelmällä tehtävä kolhun oikaisu on käsityötä parhaimmillaan. Koko Suomen mittakaavassa alan ehdottomia taitajia on vain muutamia. Autoklinikan kokeneet kolhun oikaisun ammattilaiset Juha Heiskanen ja Vesa Mattila auttavat sinua mielellään kaikissa autosi vaurioon liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio. Asiakaspalvelumme palvelee sinua ympäri vuorokauden numerossa .

Ajanvarauspyyntö Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Juha Heiskanen

Juha Heiskanen

Vesa Mattila

Vesa Mattila

Ota yhteyttä suoraan toimipisteeseen:

Katso video kolhun oikaisusta

Palvelumme