en ru Avaa valikko
Kolhun korjaus maalaamatta PDR

Kolhun korjaus maalaamatta PDR

Onko autossasi pieni kolhu tai lommo? Pienet, maalipinnaltaan ehjät painaumat voidaan korjata useissa tapauksissa maalaamatta aikaa, rahaa ja ympäristöä säästävällä PDR-menetelmällä (Paintless Dent Repair). Tarjoamme palvelua Helsingin ydinkeskustassa, Herttoniemessä, Konalassa, Malmilla, Espoossa, Vantaan Tammistossa, Lahdessa, Porvoossa, HyvinkäälläTampereella, Kangasalla, Sastamalassa ja Turussa. Tuo autosi ilmaiseen arvioon. Hinta alkaen 149 euroa.

Milloin kolhu voidaan korjata maalaamatta?

Parhaiten PDR-menetelmä soveltuu kolhuihin joiden maalipinta on ehjä. Vauriokohdan tulisi myös sijaita niin, että sitä voidaan käsitellä pellin takapuolelta. Tyypillisesti menetelmällä korjattavat painaumat ovat esimerkiksi parkkipaikalla tulleita pieniä kolhuja auton kyljessä.

PDR-menetelmä eli koukkuoikaisu on nopea, ympäristöystävällinen ja perinteistä peltikorjausta edullisempi menetelmä, sillä korjaamiseen ei tarvita maalia tai erillisiä varaosia. Tyypillisesti kolhun korjaus maalaamatta vie aikaa noin tunnin, jonka jälkeen voit jatkaa matkaa jälleen ehjällä autolla.

Teknavi kävi Autoklinikalla testaamassa PDR-menetelmää. Lue, heidän arvio kolhun korjauksesta maalaamatta.

Käsityötä parhaimmillaan

PDR-menetelmällä tehtävä kolhun oikaisu on käsityötä parhaimmillaan. Koko Suomen mittakaavassa alan ehdottomia taitajia on vain muutamia. Autoklinikan kokeneet PDR-ammattilaiset Juha Heiskanen ja Vesa Mattila auttavat sinua mielellään kaikissa kolhujen korjaukseen liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja pyydä ilmainen arvio.

Ajanvarauspyyntö Pyydä tarjous

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Juha Heiskanen

Juha Heiskanen


Autoklinikka PDR Instagramissa

Vesa Mattila

Vesa Mattila


Autoklinikka PDR Instagramissa

Osku Kervinen

Osku Kervinen


Autoklinikka PDR Instagramissa

Toimipisteiden yhteystiedot

Katso video kolhun oikaisusta

Palvelumme