Autoklinikka

Helsinki, Herttoniemi raevaurioiden korjaukset

Sahaajankatu 47
00880 Helsinki

herttoniemi.tuotanto@autoklinikka.fi
020 7737 425
arkisin 08:00-16:00

HUOM! Korjaamme ja tarkastamme tässä pisteessä vain raekuurovaurioita. Naapurissa (Roihuvuorentie 37) sijaitseva Autoklinikka Herttoniemi palvelee sinua myös muissa pelti- ja lasivauriokorjausasioissa.

Tuo vaurioitunut autosi veloituksettomaan arviointiin

Auton pelti- tai kolarivaurionkorjaus alkaa vaurion arvioinnilla eli vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vahingon laajuuden ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Mikäli maksat korjauksen itse, saat kustannusarvion työstä.

Tule heti tai varaa aika

Poikkea tarkastukseen ilman ajanvarausta

Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Varaa aika Tarjouspyyntö

Säästä käynti korjaamolla. Hoida vahingon arviointi puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Lähetä kuvat vauriosta

Meiltä myös tuulilasin vaihdot ja korjaukset nopeasti

Tuulilasin korjaus tai vaihto ei edellytä erillistä vahinkotarkastusta. Voit poiketa kiveniskemän korjaukseen ilman ajanvarausta arkisin klo 9.00-15.30 tai varata ajan etukäteen verkossa. Korjaus vie aikaa noin 30 minuuttia. Jos tuulilasissasi on isompi särö tai halkeama vaihdamme sen uuteen päivässä. Lue lisää.

ISKEMÄN KORJAUS

Varaa aika

LASIN VAIHTO

Varaa aika

Täällä hoituu Autoklinikan pk-seudun raevauriokorjaukset

Tuo raekuuron vaurioittama autosi meille korjaukseen

Palvelun sujuvuuden parantamiseksi olemme keskittäneet pk-seudun raekuurovaurioiden korjaukset erilliseen pisteeseemme.

HUOM! Tässä pisteessä ei ole tarjolla muita Autoklinikan palveluja eli tarkastamme ja korjaamme vain raekuurovaurioita. Naapurissa (Roihuvuorentie 37) sijaitseva Autoklinikka Herttoniemi palvelee sinua myös muissa pelti- ja lasivauriokorjauksissa.

Mikäli autosi raekuurovaurioita ei ole vielä arvioitu, lähetä meille kuvat autosi vaurioista. Kuvat saatuamme olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit toki tulla myös paikan päälle näyttämään vaurioitunutta autoasi. Aikaa ei tarvitse varata etukäteen. Raekuurovaurioiden suuresta määrästä johtuen meillä on nyt hieman ruuhkaa korjausajoissa, mutta pyrimme purkamaan jonoa mahdollisimman tehokkaasti.

Korjaamme raekuurovauriot PDR-tekniikalla

Mikäli auton maalipinta on ehjä, voidaan raekuuron aiheuttamat vauriot korjata kuntoon nopeasti ja edullisesti ympäristöystävällisellä PDR-menetelmällä.

PDR-menetelmässä jokainen raekuuron aiheuttama painauma oikaistaan yksitellen erikoistyökalujen avulla, jolloin auton alkuperäinen maalipinta säilyy ennallaan eikä erillisiä osia tarvita.

PDR-tekniikka on käsityötä parhaimmillaan ja harvalta korjaamoalan toimijalta Suomesta löytyy siihen osaamista. Autoklinikalla on menetelmästä vuosien kokemus ja meillä on palveluksessamme mittava määrä tekniikan taitajia.

PDR-tekniikka on nopea, kustannustehokas ja ympäristöystävällinen korjaustapa

PDR-menetelmän etu on sen nopeus ja kustannustehokkuus.

Mikäli raekuurossa vaurioitunut auto korjattaisiin perinteisellä peltikorjausmenetelmällä, olisi korjauksen kesto helposti yli viikon. PDR-menetelmällä se hoituu parhaimmillaan parissa päivässä.

PDR-tekniikka on myös perinteistä peltikorjausta edullisempi ja ympäristöystävällisempi korjaustapa, sillä korjaamiseen ei tarvita maalia, energiaa tai erillisiä osia. PDR-korjauksen hiilijalanjälki onkin lähes nolla.

Korjaamme kaikki merkit ja mallit - myös sähköautot ja hybridit!

Korjaamme ammattitaidolla kaikki automerkit kuten VW, Toyota, Skoda, Ford, BMW, Audi, Mercedes, Volvo ja Citroen. Noudatamme tarkasti autonvalmistajan alkuperäisiä ohjeita ja takuu säilyy aina.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani