Autoklinikka Friisinmäki – If Laatukorjaamo

Autokorjaamo Friisinmäki, Espoo
Friisinmäentie 5
02600 Espoo

friisinmaki@autoklinikka.fi
020 7737 526

arkisin 07:00-17:00

suljettu 21.06.

Näin pelti- ja kolarivauriot hoituvat If Laatukorjaamossa

1

Vaurion arviointi

Tee vahinkoilmoitus

Ifin henkilöasiakkaat
Ilmoita vahingosta

Ifin yritysasiakkaat
Ilmoita vahingosta

Jos autosi on ajokelvoton, If Apu 24h hinaus- ja tiepalvelu auttaa. Tilaa hinauspalvelu tai soita numeroon 010 19 18 40.

Teetä vahinkotarkastus

Vahinkoilmoituksen jälkeen autosi vauriot on tarkastettava. Voit tehdä vahinkotarkastuksen verkossa lähettämällä kuvat autosi vauriosta tai poiketa paikan päällä. Tarkastus vie noin vartin. Odotellessasi voi nauttia taukokahvit If Loungessa tai hyödyntää etätyöskentelypisteitämme.

Tule tarkastukseen ilman ajanvarausta
Tai varaa aika ennakkoon verkossa

Säästä käynti korjaamolla. Hoida vahingon arviointi puhelimella lähettämällä kuvat autosi vauriosta.

Lähetä kuvat vauriosta
2

Vaurion korjaus

Tuo autosi korjaukseen sovittuna ajankohtana. Me huolehdimme sen korjaamisesta yhtä turvalliseksi kuin se oli ennen vahinkoa.

Jos tarvitset sijaisauton korjauksen ajaksi, se järjestyy vuokraamokumppaniemme kautta.

3

Auton nouto

Kun autosi korjaus on valmis, saat meiltä tekstiviestin tai soitamme sinulle, ja voit tulla noutamaan autosi.

Voit tarkistaa autosi korjauksen arvioidun valmistumisajan syöttämällä rekisterinumerosi alla olevaan kenttään.

4

Miten onnistuimme?

Anna meille palautetta tai arvioi If Laatukorjaamossa saamaasi palvelua vastaamalla lähettämäämme tekstiviestiin.

 

Korjaamme ja vaihdamme myös tuulilasit

Lasivaurioiden osalta sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta If:lle, vaan voit olla suoraan yhteydessä Autoklinikkaan. Tuulilasin vaihto hoituu Autoklinikalla päivässä ja kiveniskemän korjaus vie puolituntia.

Varaa aika tuulilasin korjaukseen tai vaihtoon tästä. Voit myös poiketa näyttämään vaurioitunutta lasiasi paikan päälle. Katsomme saman tien, kuinka se saadaan kuntoon.

If Laatukorjaamossa asiat sujuvat vaivattomasti

If Laatukorjaamo tarkoittaa nopeaa korvauspalvelua ja vaivatonta korjaamokäyntiä luotettavalla korjaamolla. Suosittelemme sinulle sopivaa korjaamoa sijaintisi ja autosi merkin mukaisesti. Lisäksi olemme tehneet puolestasi perusteellisen arvioinnin suosittelemamme korjaamon laadusta ja työnkuluista. Sinun tarvitsee vain tehdä vahinkoilmoitus ja laitamme korvausprosessin heti liikkeelle.

Hinauksen tarpeessa? Vain vartti ja homma hoituu

Tilaa hinaus tai soita 010 19 18 40. Kerromme sinulle varttitunnissa, kuinka ratkaisemme tilanteen niin, että pääset jatkamaan matkaasi.

If Apu ratkoo pulmat puolestasi tien päällä 

Tilanne tien päällä tai ongelma autossa? Ole Ifin ajoneuvoasiakkaana aina yhteydessä If Apuun – olipa pulmasi millainen tahansa. Ratkaisemme tilanteen ripeästi ja annamme avulle askelmerkit niin, että arkesi rullaa mahdollisimman pian entiseen malliin.

Autoklinikka on Suomen johtava korjaamoketju

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Olemme vakuutusyhtiöiden toimeksiantoihin erikoistunut pelti-, kolari- eli vahinkokorjaamo. Tuulilasien korjaukset ja tuulilasien vaihdot ovat myös osaamisemme ydintä. Korjaamme kaikki merkit ja mallit. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 50 pistettä ympäri Suomen. Lisätietoa Autoklinikasta.