Uutiset 04.04.2023

Autoklinikka on jääkiekon MM-ottelulähetysten ohjelmayhteistyökumppani

Huippujännittävät jääkiekon MM-kotikisat starttaavat MTV3 ja C More -kanavilla perjantaina 12. toukokuuta. Autoklinikka on MM-ottelulähetysten virallinen ohjelmayhteistyökumppani ja elää vahvasti hengessä mukana. Tsempataan yhdessä Leijonat voittoon!

Saimme maalisaldokisaamme lähes 3000 veikkausta

Järjestimme yhteistyön kunniaksi kisan, jossa pyysimme veikkaamaan 11.5. mennessä montako maalia Suomi iskee verkkoon kisojen aikana. Saimme kilpailuumme lähes 3 000 vastausta. Oikea vastaus oli 31 maalia, joista 29 maalia tehtiin varsinaisen peliajan puitteissa ja kaksi maalia rankkarikisassa Ruotsia vastaan. Oikean vastauksen veikkasi 63 henkilöä.

Arvomme kaikkien oikein veikanneiden kesken 1000 euron arvoisen lahjakortin XXL-urheiluliikkeeseen. Arvonta on nyt suoritettu ja voitosta ilmoitettu voittajalle, joka löytyi tällä kertaa Mikkelistä. Lämmin kiitos kaikille kisaan osallistuneille.

Autoklinikka näkyy MM-kisalähetyksissä

 


Autoklinikka on Suomen johtava vahinkokorjaamoketju

Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Peltivaurioiden ohella myös tuulilasit ovat osaamisemme ydintä. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen.  Korjaukset teemme vastuullisesti ympäristöä kunnioittaen www.autoklinikka.fi