Uutiset 25.06.2024

Vahinkokorjaamo Autoklinikka ja vakuutusyhtiö If lahjoittivat yhdessä jopo-polkupyöriä vähävaraisille perheille Hope-yhdistyksen kautta. Lahjoitus tukee Hope-yhdistyksen tärkeää työtä, sekä tuo iloa ja liikunnan riemua vähävaraisten lapsiperheiden arkeen.

Autoklinikka ja If lahjoittivat yhteistuumin yhteensä 15 jopo-polkupyörää vähävaraisia perheitä tukevalle Hope-yhdistykselle. Hope-yhdistys tukee vuosittain tuhansia suomalaisia vähävaraisia lapsiperheitä konkreettisin keinoin, esimerkiksi vaate- ja tavaralahjoituksilla.

Autoklinikan kaupallisen johtajan William Börmanin mukaan päätös lahjoittaa jopot juuri Hope-yhdistykselle oli ilmiselvä.

–Halusimme Ifin kanssa tukea Hope-yhdistyksen merkittävää työtä lasten ja nuorten tasa-arvoisemman arjen edistämiseksi. Olen varma, että Hope-yhdistyksen kautta pyörät löytävät juuri niitä tarvitseville, Börman kertoo.

Konkreettinen lahjoitus on välitön, mutta myös vastuullinen tapa auttaa.

–Vastuullisuus on If Vakuutusyhtiön ja Autoklinikan yhteistyön ytimessä. Lahjoittamalla nämä pyörät eteenpäin, teemme osaltamme vastuullisen teon niin ympäristön kuin yhteiskunnankin kannalta, kommentoi Ifin ostotoiminnan johtaja Juha Virolainen.

Yhdistyksen kautta pyörät, joita Ifin ja Autoklinikan yhteiset asiakkaat ovat voineet käyttää sijaisauton sijaan, kulkeutuvat nyt uusille omistajilleen Helsingissä, Vaasassa, Porissa ja Turussa.

–Olemme Hope-yhdistyksellä todella kiitollisia Autoklinikan ja Ifin tekemästä lahjoituksesta. Lahjoitus oli kesää ajatellen todella ajankohtainen ja pyöriä onkin jaettu jo perheisiin ilahduttamaan kesäpäiviä, kertoo Hope-yhdistyksen toiminnanohjaaja Sanni Kallioinen.

Jotta jokainen uusi jopon omistaja pysyisi turvassa liikenteessä, lahjoitettiin jokaisen pyörän mukana myös kypärä.

Lisätiedot ja tiedustelut:
William Börman
Autoklinikka-yhtiöt Oy
p. +358 40 730 3707
william.borman@autoklinikka.fi

www.autoklinikka.fi


Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa jo lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi