Uutiset 17.09.2019

Autoklinikka on yksi yhteistyökumppaneista tämän syksyn jännittävimmässä TV-uutuudessa Duudsonit: Päällikkö. Ohjelmassa 12 sisukasta suomalaista kisaa Päällikkö-tittelistä Duudsoneiden omalla maatilalla Pohjanmaalla.


MTV:n uutuusohjelma tuo Duudsonit eli Jukka Hildénin, Jarno Laasalan, Jarppi Leppälän ja HP Parviaisen yhteen pitkän tauon jälkeen. Duudsonit kannustavat Päällikkö-kilpailun osallistujia erilaisissa haastavissa tehtävissä, jotka vaativat niin hyvää fyysistä kuntoa kuin kovaa psyykettäkin.

– Päällikkö-ohjelmassa viedään kilpailijat fyysisen ja henkisen kestävyyden äärirajoille. Testaamme, kenellä pää toimii vielä, kun kaikki mehut on puristettu pois. Hikeä, kyyneleitä ja vähän ärräpäitäkin on siten ainakin luvassa, naurahtaa Jukka Hildén.

Reilua meininkiä ja juonipaljastus

Autoklinikan markkinointipäällikkö Heli Avikainen kertoo, että oli mukava päästä tekemään yhteistyötä Duudsonien ja aivan uudenlaisen ohjelmaformaatin kanssa.

– Liikenteessäkin vaaditaan joskus kovia hermoja ja valitettavasti taitaville kuskeillekin sattuu välillä harmittavia havereita. Autoklinikalla haluamme tehdä ikävän asian hoitamisesta helppoa ja meille ovat tervetulleita kaikenlaiset kuskit ja autot, Avikainen toteaa ja jatkaa:

– Kuvauksissa huomasimme, että meitä autoklinikkalaisia yhdistää ohjelman tuotantotiimin hyvä tekemisen meininki ja tinkimätön asenne turvallisuusasioihin.

Päällikkö-ohjelmassa kilpailijoiden tukena oli turvallisuuskoordinaattori, joka suunnitteli ja hoiti kilpailutilanteet ammattitaitoisesti ja kilpailijoiden turvallisuus edellä.

– Pienenä juonipaljastuksena voi todeta, että kilpailijoille sattui huolellisista valmisteluista huolimatta pieniä tapaturmia. Jokainen heistä kuitenkin pääsi ehjänä kotiin. Aivan kuten Autoklinikaltakin lähdetään kotiin autolla, joka on korjattu yhtä turvalliseksi kuin ennen onnettomuutta, Iina Kalliomäki MTV:ltä kertoo.

Koko perheelle sopivaa Duudsonit: Päällikkö -ohjelmaa esitetään MTV:llä keskiviikkoisin 18.9. alkaen kello 20. Seuraa myös Autoklinikan sosiaalisen median kanavia, joissa käynnistyy lokakuun aikana ohjelmaan liittyvä leikkimielinen kisa hyvien palkintojen kera.