Tiedotteet 15.08.2023

Autoklinikan kumppaniyhteistyöstä ja asiakaskokemuksesta vastaavana kaupallisena johtajana aloittaa 11. syyskuuta William Börman. Nykyinen myyntijohtaja Pentti Oksanen jää pois Autoklinikan palveluksesta keväällä 2024.

William Börmanilla on monipuolinen kokemus autoalalta. Viimeisimpänä William on toiminut markkinointipäällikkönä K-Autossa vastuullaan Volkswagenin henkilö- ja hyötyajoneuvot.

– Haluan kiittää Pentti Oksasta hienosta ja pitkästä urasta Autoklinikalla. Pentin aikana Autoklinikka on kasvanut valtakunnalliseksi, alansa johtavaksi toimijaksi, jolla on erittäin tyytyväiset asiakkaat. Jatkamme asiakaskokemuksen ja kumppaniyhteistyön kehittämistä eteenpäin Williamin johdolla. On hienoa saada hänen osaamisensa tukemaan Autoklinikan laajenemista, Autoklinikan toimitusjohtaja Antti Huhtala kommentoi.

– Autoklinikan nopea kasvu vahinkokorjausalan johtavaksi yritykseksi, vahva brändi sekä asiakaskokemukseen perustuva yrityskulttuuri ovat tehneet minuun syvän vaikutuksen. On hienoa päästä osaksi Autoklinikan huipputiimiä ja tuoda oma osaamiseni kasvun tueksi, William Börman sanoo.

Viime vuonna 30 vuotta täyttänyt Autoklinikka on investoinut rohkeasti palveluverkostonsa ja -tarjontansa laajentamiseen. Vahvan yrityskulttuurin ja asiakaslähtöisyyden tukemana Autoklinikka on kasvanut kannattavasti yli 30 % vuosittain viimeisen kymmenen vuoden ajan. Tänä päivänä Autoklinikka palvelee asiakkaitaan lähes 60 pisteen voimin ja työllistää yli 550 alansa ammattilaista.

– On ollut etuoikeus olla mukana matkassa ja kehittämässä Autoklinikasta sitä yritystä, joka se tänä päivänä on. Olen ylpeä koko Autoklinikan väestä, jonka kanssa olemme yhdessä uudistaneet koko vahinkokorjausalaa. Toivotan omalta osaltani Williamin lämpimästi tervetulleeksi taloon. Uskon, että hänen johdollaan saamme kumppaniyhteistyön ja asiakaskokemuksen vietyä vielä uudelle tasolle, ensi vuonna tehtävänsä jättävä Pentti Oksanen sanoo.

Lisätietoja:

Autoklinikka-yhtiöt Oy
Antti Huhtala
p. +358 05 505 0375
antti.huhtala@autoklinikka.fi

www.autoklinikka.fi