Tiedotteet 14.09.2022

Autoklinikan hallitus on nimittänyt Antti Huhtalan yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi 3.10.2022 alkaen. Nykyinen toimitusjohtaja Patrik Puskala on nimitetty Werksta-konsernin hallituksen varapuheenjohtajaksi ja hän jatkaa yhtiön suurimpana henkilöomistajana tukien konsernin kehitystä ja kasvua. 

Antti Huhtalalla on 25 vuoden monipuolinen kokemus vahinkovakuutusalalta. Viimeisimpänä Antti on toiminut Fennian varatoimitusjohtajana.

– Haluan kiittää Patrik Puskalaa, joka on tehnyt merkittävän työn Autoklinikan kasvattamisessa valtakunnalliseksi, alansa johtavaksi toimijaksi. Antti saa johdettavakseen hyvin hoidetun ja kannattavan yhtiön, jolla on erittäin tyytyväiset asiakkaat. Jatkamme toiminnan kehittämistä ja laajentamista Antin johdolla. On hienoa saada Antin vahva osaaminen tukemaan Autoklinikan kasvua, Werksta-konsernin toimitusjohtaja Catherine Sahlgren kommentoi.

– Olen seurannut Autoklinikan kehitystä asiakkaan roolissa vuodesta 2015 lähtien. Asiakaskeskeisyys ja luottamukseen perustuva yrityskulttuuri on tehnyt minuun syvän vaikutuksen. Nyt pääsen toiselle puolelle pöytää osaksi Autoklinikan todellista huipputiimiä. Olen vakuuttunut, että yhtiön kasvu tulee jatkumaan ja sen takeena ovat sitoutuneet ammattilaiset ja ylivertainen asiakastuntemus, Autoklinikan tuleva toimitusjohtaja Antti Huhtala toteaa.

Tänä vuonna 30 vuotta täyttänyt Autoklinikka on investoinut rohkeasti palveluverkostonsa ja -tarjontansa laajentamiseen. Vahvan yrityskulttuurin ja asiakaslähtöisyyden tukemana Autoklinikka on kasvanut kannattavasti yli 30 % vuosittain viimeisen kymmenen vuoden ajan. Tänä päivänä Autoklinikka palvelee asiakkaittaan jo lähes 60 pisteen voimin.

– On ollut etuoikeus olla mukana matkassa ja kehittämässä Autoklinikasta sitä yritystä, joka se tänä päivänä on. Olen ylpeä koko Autoklinikan henkilöstöstä, jonka johdolla olemme uudistaneet ja kehittäneet koko vauriokorjausalaa. Nyt on luonteva aika kääntää uusi sivu Autoklinikan historiassa ja aloittaa uusi kehitysvaihe Antin johdolla, Patrik Puskala sanoo

Lisätietoja:

Autoklinikka-yhtiöt Oy
Patrik Puskala
Puh: 050 594 4085
patrik.puskala@autoklinikka.fi

Antti Huhtala
Puh: 050 505 0375

www.autoklinikka.fi