Tiedotteet 15.01.2019

Autoklinikka laajentaa jälleen palveluverkostoaan, kun Iin Automaalaamo liittyy osaksi Autoklinikka-yrittäjien muodostamaa kumppaniverkostoa. Uuden korjaamon myötä Autoklinikka-yrittäjiä toimii 15 paikkakunnalla.

Suomen johtava kolarikorjaamo Autoklinikka vahvistaa palveluverkostoaan laajenemalla Iihin. Iin Automaalaamo Oy toimii jatkossa Autoklinikka-yrittäjänä.

– Autoklinikka on alan vahvin toimija, joten kumppanuus oli meille luonteva valinta. Ala ja ajoneuvot muuttuvat kovaa vauhtia, ja kumppanuuden myötä pääsemme tarjoamaan työntekijöillemme alan viimeisintä koulutusta. Lisäksi Autoklinikka seuraa tiiviisti asiakastyytyväisyyden tasoa, mikä auttaa meitäkin kehittymään. Ketjun jäseninä saamme myös tukea markkinointiin ja viestintään, ja pystymme tarjoamaan asiakkaillemme kilpailukykyisempiä hintoja laadusta tinkimättä, Iin Automaalaamon yrittäjä Jukka Olkoniemi kertoo.

Iin Automaalaamo on tarjonnut korjaamo-, maalaus- ja pesupalveluja asiakkailleen Iin sydämessä yli 20 vuoden ajan. Korjaamo jatkaa edelleen yksityisenä yrityksenä ja omalla nimellään, mutta kumppanuuden myötä korjaamon julkisivu ja sisustus saavat Autoklinikka-ketjun yhtenäisen ilmeen.

– Iin Automaalaamon tiimi tunnetaan ammattitaidostaan ja hyvästä työnjäljestään, ja olemmekin iloisia saadessamme heidät mukaan Autoklinikka-ketjuun, Autoklinikan kumppaneista vastaava Miika Leppänen kuvailee.

– Yhteistyöverkostomme kasvattaminen omien korjaamojemme ohella palvelee niin autoilijoita kuin yritysasiakkaitamme. Haluamme Autoklinikalla rakentaa kattavan valtakunnallisen verkoston, jossa asiakas saa tutkitusti alan parasta korjauspalvelua, Leppänen jatkaa.


Lisätietoja:

Miika Leppänen, Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: +358 40 087 0581, email: miika.leppanen@autoklinikka.fi

Jukka Olkoniemi, Iin Automaalaamo Oy
Puh: +358 44 972 3559, email: ii@autoklinikka.fi