Tiedotteet 01.04.2019

Autoklinikka Rovaniemi palvelee nyt asiakkaitaan uusissa, viihtyisissä tiloissa Teollisuustiellä. Korjaamon avajaisissa lauantaina 6.4. on tarjolla hyvää ruokaa, edullisia tuulilasinkorjauksia, peltiseppien työnäytöksiä ja pysäköintivinkkejä.

Rovaniemen Autoklinikka on muuttanut uusiin tilavampiin tiloihin. Uudessa korjaamossa on panostettu erityisesti asiakkaiden viihtyvyyteen, mikä näkyy muun muassa tilavana ja viihtyisänä asiakaspalvelutilana. Uusien tilojen avajaisia vietetään tulevana lauantaina 6.4. klo 9-14 osoitteessa Teollisuustie 9. Avajaisiin on vapaa pääsy. Vierailla on mahdollisuus tutustua vauriokorjauksen maailmaan työnäytösten merkeissä ja nauttia samalla Cafe 21:n herkullisista hodareista. Lapset voivat osallistua piirustuskilpailuun, jonka voittaja nappaa mukaansa kassillisen herkkuja, ja lisäksi Autoklinikka arpoo kaikkien kävijöiden kesken 500 euron matkalahjakortin sekä muita mukavia tuotepalkintoja.

Avajaiset ovat myös hyvä mahdollisuus kohentaa ajoneuvon kuntoa tai omia ajotaitojaan. Juhlapäivän työnäytöksissä Autoklinikan peltisepät näyttävät, miten kolhu oikenee nopeasti ja ilman maalausta PDR-tekniikalla, ja CAP-Autokoulun ammattilaiset tarjoavat kullanarvoisia vinkkejä pysäköintiin. Tuulilasivahingon voi korjauttaa avajaisissa hintaan 30 euroa / isku ja laajemman vaurion voi tuoda vahinkotarkatukseen ilman ajanvarausta.

– Kevään tullen pienet kivet lentävät teillä taas, ja monilla voikin jo olla iskemä tuulilasissa. Alle kahden euron kolikon kokoiset iskemät on yleensä mahdollista korjata turvallisesti ilman lasin vaihtoa, ja tällaisia tapauksia hoidamme avajaisissa kuntoon läpi koko päivän. Jos asiakkaalla on lasivakuutus, korjaus on veloitukseton, eli vakuutusyhtiö maksaa tuolloin korjauskustannukset kokonaisuudessaan, kertoo Jussi Tyvitalo, Autoklinikka Rovaniemen työnjohtaja.

– Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusiin, viihtyisiin tiloihimme Rovaniemellä sekä tietysti myös aina, kun vahinko tien päällä yllättää. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me Autoklinikalla haluamme tehdä siitä ainakin helppoa. Autoklinikka Rovaniemi palvelee tavallisesti arkisin klo 8-16, Pentti Oksanen Autoklinikalta kertoo.

Lisätietoja:
Pentti Oksanen, Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: +358 400 339 920, s-posti: poksa@autoklinikka.fi

Jussi Tyvitalo, Autoklinikka Rovaniemi
Puh: 0207737530, s-posti: rovaniemi@autoklinikka.fi