Tiedotteet 17.04.2018

Suomen johtava vauriokorjaamoketju Autoklinikka palkitsi jälleen toimipisteitään ja työntekijöitään erinomaisesta kolarikorjaustyöstä. Hämeenlinnassa voidaan nyt juhlia kaksoisvoittoa, sillä sekä Vuoden toimipiste että Vuoden peltiseppä löytyvät paikkakunnalta.

Autoklinikka palkitsee joka vuosi toimipisteitään ja työntekijöitään erinomaisesta työstä sekä sitoutumisesta ensiluokkaiseen laatuun ja asiakaspalveluun. Menneenä viikonloppuna palkinnot jaettiin pääkaupunkiseudun ulkopuolisille toimipisteille, joiden joukossa Vuoden toimipiste -palkinnon sai tänä vuonna Autoklinikka Hämeenlinna.

– Tiukassa kisassa voiton Hämeenlinnaan toi tänä vuonna korjaamo- ja maalaamopuolen saumaton yhteistyö, jonka ansiosta toimipisteen asiakastyytyväisyys- ja liikevaihtolukemat olivat erinomaisella tasolla. On hienoa huomata, miten Hämeenlinnan koko porukalla on hyvä tekemisen meininki ja panostus loistavaan asiakaspalveluun, kertoo Johannes Marttila Autoklinikalta.

Hämeenlinnaan meni myös toinen tunnustus Vuoden peltiseppä -palkinnon muodossa. Autoklinikan Vuoden peltisepän palkinnon nappasi tänä vuonna Mikko-Pekka Liittola.

– Mikko-Pekka on hyvä esimerkki autoklinikkalaisuudesta; suoraselkäinen, aina positiivinen ja työssään äärimmäisen taitava. Lisäksi hän on pidetty kollega ja saa kiitosta hyvästä laadusta myös asiakkailta. Mikko-Pekka on myös myynnillisesti Suomen kärkeä, Marttila kuvailee.

Muita gaalassa palkittuja olivat:

Vuoden tulokas: Akseli Luoto, Jyväskylä.

Vuoden autoklinikkalainen: PDR-kolhumestarit

Vuoden kasvutarina: Autoklinikka Turku

Tulevaisuuden tukipilari: Pirkanmaan toimipisteet

Vuoden maalari: Juha Moisio, Pirkanmaa

Vuoden työnjohtaja: Miko Morko, Lahti

Lisätietoja:

Johannes Marttila, Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: +358 40 571 1440, email: