Tiedotteet 25.05.2020

Autoklinikka avaa uuden korjaamon Lempäälään tänään, 25. toukokuuta. Ideaparkiin sijoittuva uusi toimipiste on osa Autoliiton Autopalvelukeskusta, jossa saman katon alta löytyy laaja kattaus palveluita autoilijoille.

Maan johtava kolarikorjaamo Autoklinikka laajentaa jälleen palveluverkostoaan. Yhtiön uusin toimipiste avautuu tänään 25. toukokuuta Lempäälän Ideaparkiin osana Autoliiton Autopalvelukeskusta.

– Aiemmin lähimmät korjaamomme olivat Tampereella ja Hämeenlinnassa, ja esimerkiksi Tampereella on käynyt paljon asiakkaita Lempäälästä. Olenkin erittäin tyytyväinen, että pääsemme hoitamaan lasi- ja peltivauriot kuntoon paikallisesti Lempäälässä – ja vieläpä näin osaavalla tiimillä! Mukavana lisänä asiakkaat saavat tarvittaessa Autopalvelukeskuksesta, eli saman katon alta, myös laajan valikoiman muita palveluja, Johannes Marttila Autoklinikalta kertoo.

Autoklinikalle Lempäälän korjaamo on looginen jatkumo koko maan kattavan palveluverkoston rakentamisessa. Sijaintinsa ansiosta korjaamo palvelee loistavasti myös kauempana asuvia tai ohikulkumatkalla olevia.

– Lempäälän korjaamomme on kätevällä sijainnilla myös heille, jotka esimerkiksi ovat ohikulkumatkalla tai pysähtyvät Ideaparkiin ostostelemaan. Mikäli vaurio tien päällä yllättää, autoilijat voivat käyttää ajokkinsa meillä vahinkotarkastuksessa muiden asioiden ohessa, ja varsinaisen korjausajan voimme varata mihin tahansa noin 40 toimipisteestämme Suomessa, Marttila selittää.

Autoklinikka Lempäälä toimii Ideaparkissa osoitteessa Ideaparkinkatu 2. Korjaamo on avoinna arkisin klo 8-16, ja elokuusta eteenpäin myös iltaisin sekä viikonloppuisin.


Lisätietoja:
Johannes Marttila
Autoklinikka-yhtiöt Oy
+358 40 571 1440
johannes.marttila@autoklinikka.fi
www.autoklinikka.fi