Tiedotteet 05.03.2023

Lahden Autoklinikka muuttaa uusiin moderneihin tiloihin 13. maaliskuuta. Kattavasti varusteltu ja hyvien kulkuyhteyksien varrella sijaitseva korjaamo mahdollistaa Autoklinikalle entistä paremman asiakaspalvelun sekä työllistää aiempaa enemmän alan ammattilaisia paikallisesti.

 Vahinkokorjaamo Autoklinikan Lahden toimipiste muuttaa uusiin tiloihin. Tilavassa ja modernisti varustellussa korjaamohallissa hoituvat vahinkotarkastukset, pelti- ja kolarikorjaukset, pienten kolhujen PDR-korjaukset sekä tuulilasinkorjaukset ja -vaihdot. Lisäksi Lahden uudessa toimipisteessä on alan viimeisintä teknologiaa hyödyntävä maalaamo, jossa maali- ja energiahävikin määrä pidetään mahdollisimman pienenä.

– Uudet tilamme vastaavat varustelunsa ja kulkuyhteyksiensä puolesta entistä paremmin Lahden kokoisen kaupungin asiakkaiden tarpeisiin. Samalla uusi toimipisteemme Lahdessa on verrattain lähellä korjaamon aiempaa sijaintia, jolloin muutos ei vanhojen asiakkaiden näkökulmasta ole liian suuri, aluepäällikkö Markku Teikari Autoklinikalta toteaa.

Uudella korjaamolla on myös paikallisesti työllistävä vaikutus, sillä se on henkilöstömäärältään aiempaa Lahden toimipistettä suurempi. Autoklinikka hakee parhaillaan uusia työntekijöitä korjaamolleen.

Uusi Autoklinikka Lahti avautuu asiakkaille maanantaina 13. maaliskuuta osoitteessa Launeenkatu 79. Korjaamo on auki arkisin klo 7:30–17:00.

Lisätietoja:
Markku Teikari,
Autoklinikka-yhtiöt Oy
+358 400 322 240
markku.teikari@autoklinikka.fi

www.autoklinikka.fi