Tiedotteet 02.11.2020

Autoklinikka avaa tänään uuden kolarikorjaamon Espoon Friisinmäkeen. Turunväylän kupeessa ja lähellä Leppävaaraa sijaitseva uusi toimipiste tuo yhtiön laajan korjausosaamisen, mukaan lukien lasipalvelut ja nopeat PDR-lommonoikaisut, vilkkaiden liikenneyhteyksien ja asumiskeskittymien läheisyyteen.

Maan johtava kolarikorjaamo Autoklinikka laajentaa palveluverkostoaan. Yhtiön uusin toimipiste avautuu tänään 2. marraskuuta Espoon Friisinmäkeen. Kyseessä on täyden palvelun Autoklinikka, jossa hoituvat vahinkotarkastukset, pelti- ja kolarikorjaukset, pienten kolhujen PDR-korjaukset, suuret kolarikorjaukset, tuulilasinkorjaukset ja -vaihdot sekä auton maalaus.

– Friisinmäen korjaamo starttaa uusissa tiloissa, joissa on viimeisimmät työkalut, viihtyisät asiakastilat ja moderni maalaamo. Osaava tiimimme koostuu niin vanhoista Autoklinikan ammattilaisista kuin pisteeseen uutena palkatuista paikallisosaajista, Autoklinikan operatiivinen johtaja Ari Hostikka kertoo.

Autoklinikalle Friisinmäen korjaamo on looginen jatkumo koko maan kattavan palveluverkoston rakentamisessa. Lisäksi uusi toimipiste vahvistaa erityisesti Autoklinikan Espoon korjaamoverkostoa, sillä kyseessä on yhtiön kolmas korjaamo alueella. Muut Espoon Autoklinikat löytyvät Espoonlahdesta ja Olarista.

– Friisinmäen korjaamomme sijaitsee aivan Turunväylän kupeessa ja lähellä Leppävaaraa, eli kulkuyhteydet ovat loistavat, ohi ajavaa liikennettä paljon ja laadukkaan korjauspalvelun kysyntä paikallisesti korkealla. Palveluverkostomme kasvattaminen strategisesti sijoitelluilla toimipisteillä palveleekin niin autoilijoita kuin vakuutusyhtiö- ja yritysasiakkaitamme, Hostikka jatkaa.

Autoklinikka Friisinmäki aloittaa toimintansa tänään 2.11. osoitteessa Friisinmäentie 5. Korjaamo on avoinna arkisin klo 7–17.


Lisätietoja:
Ari Hostikka
Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: +358 40 751 1864
s-posti: ari.hostikka@autoklinikka.fi
www.autoklinikka.fi