Tiedotteet 01.09.2020

Autoklinikka laajenee vuoden 2020 aikana useille uusille paikkakunnille. Yhtiön uusimmat toimipisteet avautuvat tänään 1. syyskuuta Poriin ja Järvenpäähän, yhdistäen pitkän linjan Autoklinikka-ammattilaisia paikalliseen korjausosaamiseen.

Maan johtava kolarikorjaamo Autoklinikka laajentaa jälleen palveluverkostoaan. Yhtiön uusimmat toimipisteet avautuvat tänään 1. syyskuuta Poriin ja Järvenpäähän. Porissa Kuriirintielle avautuva toimipiste on täyden palvelun Autoklinikka, jossa hoituvat vahinkotarkastukset, suuret ja pienet kolarikorjaukset, tuulilasinkorjaukset ja -vaihdot sekä autojen maalaus.

– Porissa pääsemme aloittamaan täysin uusissa toimitiloissa ja viimeisimmillä työkaluilla. Paikallisesti merkittävää on, että meiltä asiakkaat saava täyden tuulilasiosaamisemme modernien autojen vaatimien kalibrointilaitteiden kera, ja että meillä on saman katon alla myös oma maalaamo, Markus Helkamäki Autoklinikalta toteaa.

Autoklinikalle Porin korjaamo on looginen jatkumo koko maan kattavan palveluverkoston rakentamisessa. Poikkeustilasta huolimatta yhtiö pitää katseen tulevaisuudessa ja vahvistaa palveluverkostoaan tuntuvasti myös vuonna 2020.

– Aiemmin porilaiset ovat löytäneet lähimmän Autoklinikka-korjaamon Sastamalasta, joten on hienoa voida nyt tarjota huippupalvelua ja työllistää korjausammattilaisia myös paikallisesti. Sekä asiakkaamme että erityisesti kumppaniverkostomme ovat kaivanneet Autoklinikkaa Poriin, Helkamäki kertoo.

Autoklinikka Pori avaa ovensa 1.9. osoitteessa Kuriirintie 1. Korjaamo on avoinna arkisin klo 8-16.


Lisätietoja:
Markus Helkamäki, Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: 040 559 7743
s-posti: markus.helkamaki@autoklinikka.fi
www.autoklinikka.fi