Tiedotteet 01.09.2020

Autoklinikka laajenee vuoden 2020 aikana useille uusille paikkakunnille. Yhtiön uusimmat toimipisteet avautuvat tänään 1. syyskuuta Järvenpäähän ja Poriin, yhdistäen pitkän linjan Autoklinikka-ammattilaisia paikalliseen korjausosaamiseen.

Maan johtava kolarikorjaamo Autoklinikka laajentaa jälleen palveluverkostoaan. Yhtiön uusimmat toimipisteet avautuvat tänään 1. syyskuuta Järvenpäähän ja Poriin. Järvenpäässä Puistotielle avautuva toimipiste on täyden palvelun Autoklinikka, jossa hoituvat vahinkotarkastukset, pienten kolhujen PDR-korjaukset, suuret kolarikorjaukset, tuulilasinkorjaukset ja -vaihdot sekä auton maalaus.

– Järvenpäässä pääsemme aloittamaan täysin uusissa toimitiloissa. Työtehoa ja -laatua tukevat siis viimeisimmät työkalut ja varusteet, ja asiakkaat saavat palvelua viihtyisissä sekä moderneissa tiloissa, kertoo Markku Teikari Autoklinikka Järvenpäästä.

Autoklinikalle Järvenpään korjaamo on looginen jatkumo koko maan kattavan palveluverkoston rakentamisessa. Poikkeustilasta huolimatta yhtiö pitää katseen tulevaisuudessa ja vahvistaa palveluverkostoaan tuntuvasti myös vuonna 2020.

– Aiemmin järvenpääläiset ovat löytäneet lähimmän Autoklinikka-korjaamon Hyvinkäältä tai Vantaan Tammistosta. Palveluillemme on ollut selvästi kysyntää paikallisesti, ja saimmekin suuren määrän työvarauksia jo etukäteen ennen ovien varsinaista avausta, Teikari toteaa.

Autoklinikka Järvenpää avaa ovensa 1.9. osoitteessa Puistotie 3. Korjaamo on avoinna arkisin klo 7-17.

Lisätietoja:

Markku Teikari, Autoklinikka Järvenpää
Puh: +358 400 322 240
s-posti: jarvenpaa@autoklinikka.fi 

www.autoklinikka.fi