Tiedotteet 26.04.2019

Alavuden Autoklinikka-yrittäjä, Korikorjaus Jii &Jii, palvelee nyt asiakkaitaan uusissa, viihtyisissä tiloissa osoitteessa Piirantie 22. Korjaamo- ja huoltotoimintaa silmällä pitäen rakennetut tilat ovat tuntuva panostus paikallistoimintaan, jonka kehittäminen on yrittäjälle ylpeyden asia.

Alavuden Autoklinikka Korikorjaus Jii &Jii on muuttanut uusiin tilavampiin tiloihin. Uudessa korjaamossa on panostettu erityisesti ammattitaitoista työskentelyä helpottavaan varustukseen sekä asiakkaiden viihtyvyyteen. Uusien tilojen avajaisia vietetään perjantaina 3.5. klo 10-18 osoitteessa Piirantie 22. Paikan päällä on tarjolla makkaraa, kahvia ja arvontoja. Lisäksi vierailla on mahdollisuus teettää esimerkiksi kiveniskemien korjautuksia ja tuulilasinvaihtoja tarjoushinnoin. Avajaisiin on vapaa pääsy.

Uudet tilat on suunniteltu alusta alkaen korjaamon omaan käyttöön. Suunnitteluprosessia ajoivat muun muassa energia- ja työtehokkuus sekä asiakkaiden ja henkilökunnan viihtyminen. Samoissa tiloissa hoituvat sekä kolarikorjaus, matkailuautoja ja mopoautoja myöten, että huoltopalvelut. Palvelutarjonta on siis tutun laaja. Modernisoidut välineet ja varustelutaso taas takaavat parhaat mahdolliset työn tulokset.

– Uudet tilat olivat meille iso projekti ja olemme ylpeitä, että voimme tarjota tämän tason palvelua Alavudella. Kuulen usein keskustelua siitä, että vain kasvukeskuksiin rakennetaan uutta, ja meillekin Seinäjoki oli yksi vaihtoehto muutolle. Lopulta näimme kuitenkin tärkeäksi pitää valot päällä omalla kylällä, Korikorjaus Jii & Jiin työnjohtaja Jari Rintamäki kertoo, ja jatkaa:

– Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan uusiin, viihtyisiin tiloihimme avajaisissa – sekä tietysti myös aina, kun vahinko tien päällä yllättää. Vaikka ikävän asian hoitaminen on harvoin mukavaa, me haluamme tehdä siitä ainakin helppoa. Palvelemme tavallisesti arkisin klo 7:30-16:00.

Lisätietoja:
Jari Rintamäki, Autoklinikka Alavus
Puh: 020 773 7511
s-posti: alavus@autoklinikka.fi