Tiedotteet 15.06.2022

Vuonna 1992 perustettu Autoklinikka on kasvanut valtakunnalliseksi korjaamoketjuksi ja alansa markkinajohtajaksi.

Autoklinikka-yhtiöt on tarjonnut ammattimaista ja korkealaatuista autojen vauriokorjauspalvelua jo 30 vuoden ajan. Alun perin pääkaupunkiseudulla toiminut yhtiö on kasvanut nopeasti viimeisen kymmenen vuoden aikana valtakunnalliseksi toimijaksi, vuotuisen kasvun ollessa keskimäärin noin 30 prosenttia.

Vuonna 2022 Autoklinikka on markkinajohtaja, joka korjaa joka kymmenennen auto- ja lasivahingon Suomessa. Yhtiö palvelee asiakkaitaan jo lähes 60 toimipisteessä ja työllistää 500 alan ammattilaista.

– On tietysti hienoa juhlistaa Autoklinikan 30-vuotista historiaa, mutta pelkkä taakse jääneiden vuosien määrä ei silti tee autuaaksi. Tällaisen virstanpylvään kohdalla koenkin tärkeämmäksi analysoida sitä, millainen toimija olemme tänä päivänä ja mitkä syyt ovat onnistumistemme taustalla, Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskala kertoo ja jatkaa:

– Toimintamme keskiössä on ollut aina sekä henkilöstömme että asiakkaidemme tyytyväisyys, ja molemmat ovatkin olleet koko historiamme ajan poikkeuksellisen korkeita. Vahinkokorjaus on edelleen autoalan murroksessakin isoilta osin käsityötä, joten henkilöstön voidessa hyvin myös työn jälki on korkealaatuista ja asiakkaat saavat samalla parasta mahdollista palvelua. Kuuntelemalla asiakkaitamme herkällä korvalla olemme kyenneet kehittämään paitsi omaa, myös koko vauriokorjaustoimialaa.

Autoklinikka on myös investoinut rohkeasti palveluverkostonsa ja -tarjontansa kasvattamiseen. Pelkästään viimeisen kahden vuoden aikana yhtiö on investoinut yli 15 miljoonaa euroa toimintansa kehittämiseen Suomessa.

– Tänä päivänä Autoklinikka on kiistatta Suomen suurin toimija autojen vauriokorjauksessa ja lasipalveluissa. Verkostomme kasvattamisen ohella olemme satsanneet vahvasti tulevaisuuteen sekä modernin autoilun tarpeisiin panostamalla esimerkiksi sähköautojen korjausosaamiseen. Lisäksi ostimme vuonna 2021 Alppilan Autohuollon, minkä myötä olemme päässeet laajentamaan tehdasyhteistyötä usean meille uuden merkin osalta, Puskala toteaa.

– Autoklinikan tähänastinen, 30-vuotinen taival on tietysti itse yrityksen kasvutarina, mutta ennen kaikkea meidän henkilöstömme kasvutarina. Lähes kaikki avaintehtävissä olevat henkilöt ovat kasvaneet yhdessä yrityksen kanssa. Haluankin lämpimästi kiittää Autoklinikan väkeä ja upeita asiakkaitamme, jotka ovat olleet yhdessä kanssamme viemässä vauriokorjausalaa Suomessa eteenpäin, Puskala päättää.


Lisätietoja:

Patrik Puskala
toimitusjohtaja
Autoklinikka-yhtiöt Oy
050 594 4085
patrik.puskala@autoklinikka.fi

www.autoklinikka.fi