Tiedotteet 19.01.2018

Vauriokorjaukseen erikoistuneen Autoklinikan toimipisteessä Raisiossa syttyi myöhään eilen illalla tulipalo, joka ei onneksi aiheuttanut henkilövahinkoja. Palo sammutettiin onnistuneesti yön aikana. Autoklinikan henkilöstö on tänään yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, joiden auto oli palon aikana toimipisteessä tai joilla on varattuna korjausaika Raision toimipisteelle. Autoklinikka palvelee Raision seudun asiakkaita toistaiseksi Turun toimipisteessä.

Pelastuslaitos sai Autoklinikan Raision toimipisteessä syttyneen tulipalon hallintaan yön aikana. Tuotekadulla sijaitsevassa toimipisteessä ei ollut palohetkellä henkilöitä paikalla, eikä toimipisteen välittömässä läheisyydessä ole asutusta. Viranomaiset tutkivat palon syytä.

Autoklinikka siirtää Raision toiminnan toistaiseksi Turun toimipisteeseensä (Pansiontie 4).

Palon aikana Raision toimipisteessä oli vauriokorjattavana yhdeksän autoa, joiden omistajiin Autoklinikka on ollut yhteydessä tänä aamuna puhelimitse. Autoklinikka kantaa vastuun vahingoista, eikä autojen omistajille koidu tapahtuman johdosta aineellisia menetyksiä.

Samoin korjausajan varanneisiin ollaan yhteydessä tämän päivän aikana, mutta tarvittaessa asiakkaat voivat myös olla itse yhteydessä puhelinnumeroon 020 7737 437.

– Olemme pahoillamme tulipalon aiheuttamasta harmista asiakkaillemme. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä tulipalossa kärsineiden autojen omistajiin ja hoidamme tilannetta heidän kanssaan. Keskitämme toistaiseksi kaiken toimintamme Raision seudulla Turun toimipisteeseemme, jonka resursseja ja kapasiteettia kasvatetaan, Autoklinikan toimitusjohtaja Patrik Puskala kertoo.

Autoklinikka tiedottaa verkkosivuillaan suunnitelmistaan Raision toimipisteen suhteen, kun vahinkojen laajuus ja jatkotoimenpiteet ovat selvinneet.

Yhteystiedot
Patrik Puskala, Autoklinikka-yhtiöt Oy
Puh: 050 5944 085,