Podcastit 10.11.2023

0
0

Kuuntele kaikki Autoklinikka-podcast jaksot »

#8 – Onko autovero rikki?
Vieraana Tero Kallio

Autoilun ja liikenteen verotus herättää tunteita. Suomen vanheneva autokanta, yhdistettynä autoilun ja liikkumisen murrokseen, asettaa haasteen siitä mistä ja miten tulevaisuudessakin saadaan kerättyä liikenteeltä tarvittavat veroeurot.

Teemasta keskustelemassa Autoklinikan Antti Huhtalan ja William Börmanin kanssa Autotuojien toimitusjohtaja Tero Kallio.


Mikä on Autoklinikka-podcast?

Autoala elää voimakasta murroskautta ja digitalisaatio sekä ympäristöasiat vaikuttavat vahvasti myös liikkumisen ekosysteemiin.

Tässä podcastissa pääset kuulemaan alan asiantuntijoiden näkemyksiä autoilun tulevaisuuden trendeistä. Samalla raotetaan vierailijoiden omaa suhdettaan liikkumiseen. Keskustelua isännöivät Autoklinikan Antti Huhtala ja William Börman.

Luvassa on ajatuksia herättäviä keskusteluja, asiantuntijalta asiantuntijoille, kepeällä otteella. Lähde matkaan mukaan!

Täältä löydät kaikki Autoklinikka-podcast jaksot.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Olemme Tesla-sähköautojen auktorisoitu korjaamoketju Suomessa. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa jo lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi