Podcastit 13.11.2023

0
0

Kuuntele kaikki Autoklinikka-podcast jaksot »

#6 – Liikkumisen uudet muodot – pysyykö liikennevakuutusjärjestelmä vauhdissa mukana? Vieraana Janne Jumppanen

Sähköpotkulaudat ja ajoneuvoautonomia haastavat suomalaista liikennevakuutusjärjestelmää. Pysyykö lakisääteinen järjestelmä tässä muutoksessa mukana vai jääkö se jalkoihin? Entä miten suomalainen järjestelmä pärjää vertailussa muihin maihin?

Teemasta keskustelemassa Autoklinikan Antti Huhtalan ja William Börmanin kanssa Liikennevakuutuskeskus ja Ympäristövakuutuskeskuksen johtaja Janne Jumppanen.


Mikä on Autoklinikka-podcast?

Autoala elää voimakasta murroskautta ja digitalisaatio sekä ympäristöasiat vaikuttavat vahvasti myös liikkumisen ekosysteemiin.

Tässä podcastissa pääset kuulemaan alan asiantuntijoiden näkemyksiä autoilun tulevaisuuden trendeistä. Samalla raotetaan vierailijoiden omaa suhdettaan liikkumiseen. Keskustelua isännöivät Autoklinikan Antti Huhtala ja William Börman.

Luvassa on ajatuksia herättäviä keskusteluja, asiantuntijalta asiantuntijoille, kepeällä otteella. Lähde matkaan mukaan!

Täältä löydät kaikki Autoklinikka-podcast jaksot.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Olemme Tesla-sähköautojen auktorisoitu korjaamoketju Suomessa. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa jo lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi