Podcastit 03.01.2024

+1
0

Kuuntele kaikki Autoklinikka-podcast jaksot »

#3 – Autot viihteessä ja arjessa
Vieraana Antti Luusuaniemi

Tuoreen Luottomies-elokuvan tähti, näyttelijä Antti Luusuaniemi raottaa jaksossa suhdettaan autoihin ja autoiluun. Innokas automies teki viime kesänä reissun sähköautolla St. Moritziin. Keskustelua isännöivät Autoklinikan Antti Huhtala ja William Börman.


Mikä on Autoklinikka-podcast?

Autoala elää voimakasta murroskautta ja digitalisaatio sekä ympäristöasiat vaikuttavat vahvasti myös liikkumisen ekosysteemiin.

Tässä podcastissa pääset kuulemaan alan asiantuntijoiden näkemyksiä autoilun tulevaisuuden trendeistä. Samalla raotetaan vierailijoiden omaa suhdettaan liikkumiseen. Keskustelua isännöivät Autoklinikan Antti Huhtala ja William Börman.

Luvassa on ajatuksia herättäviä keskusteluja, asiantuntijalta asiantuntijoille, kepeällä otteella. Lähde matkaan mukaan!

Täältä löydät kaikki Autoklinikka-podcast jaksot.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi korjaaminen sujuu niin helposti kuin se ylipäänsä voi sujua. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta. Olemme Tesla-sähköautojen auktorisoitu korjaamoketju Suomessa. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa jo lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi