Ympäristöystävällinen peltikorjaus Kuopion alueella

Kestävä kehitys ja ympäristöystävällisyys ovat nykypäivänä tärkeitä arvoja myös autoalalla. Autoklinikka on sitoutunut tarjoamaan asiakkailleen korkealaatuisia ja ympäristöystävällisiä peltikorjauspalveluita Kuopion alueella.

Korjaamme kaikenlaiset pelti- ja kolarivauriot ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten pieni lommo tai suurempi peltivaurio. Osaamiseemme kuuluu myös PDR-tekniikka (Paintless Dent Repair), joka on perinteistä menetelmää ympäristöystävällisempi vaihtoehto, sillä se ei vaadi maalausta tai ylimääräisiä osia. Tämä tekniikka säästää aikaa, rahaa ja on ympäristö ystävällinen.

Vastuullisuus ja ympäristöystävällisyys korjaustöissä

Autoklinikalla olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Pyrimme aktiivisesti vähentämään näiden osa-alueiden ympäristövaikutuksia. Esimerkiksi, emme vaihda tarpeettomia osia ja kierrätämme vanhat osat huolellisesti.

Korjausprosessimme on suunniteltu niin, että se on mahdollisimman ympäristöystävällinen. Tämä tarkoittaa, että turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan mikä on korjattavissa. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua samalla, kun otamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin. Lue lisää vastuullisesta korjausprosessistamme täältä.

Laadukas palvelu ja asiakastyytyväisyys

Laadukas asiakaspalvelu ja korjaustyön laatu ovat meille kunnia-asia. Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa ja meille on tärkeää, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä palveluumme ja suosittelevat meitä myös muille.

Autoklinikalla korjataan vuosittain yli 90 000 vaurioitunutta autoa, ja palvelumme laatu on saanut asiakkailtamme kiitosta. Autoklinikka on ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme nopeaa ja laadukasta palvelua, joka täyttää myös kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit.

Ympäristösertifikaatit ja vastuullinen toiminta

Ympäristöasioiden huomioiminen on meille tärkeää, ja olemme saaneet tunnustusta vastuullisesta toiminnastamme. Autoklinikka on saanut Suomessa ensimmäisenä valtakunnallisena autovauriokorjaamoketjuna ISO 9001:2015 laatujärjestelmä sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmä sertifikaatin. Nämä sertifikaatit kertovat panostuksestamme laatuun ja ympäristöystävällisyyteen.

Valitsemalla meidät, valitset vastuullisen kumppanin, joka ei ainoastaan korjaa autoasi ammattitaidolla, vaan myös kantaa vastuuta ympäristöstä. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ympäristöystävällisempään suuntaan ja tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Ota rohkeasti yhteyttä! Löydät Kuopion Autoklinikan yhteystiedot täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi