Vahinkotarkastuksen merkitys auton korjauksessa

Vahingon sattuessa, ensimmäinen askel korjausprosessissa on vahinkotarkastus. Tämä prosessi on kriittinen, sillä se määrittää korjaustarpeen laajuuden ja varmistaa, että kaikki vauriot tulevat huomioiduiksi. Autoklinikan kanssa vahinkotarkastus suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, jotta korjauksen laatu on taattu.

Autoklinikka käyttää vahinkotarkastuksessa nykyaikaista teknologiaa, joka mahdollistaa tarkan arvion vaurioiden laajuudesta. Tämä tarkoittaa, että voimme tehdä kustannustehokkaita ja tarkasti kohdennettuja korjauksia, välttäen tarpeettomia toimenpiteitä ja kustannuksia. Tutustu vahinkotarkastukseen täältä.

Kuvien hyödyntäminen vahinkotarkastuksessa

Kuvien avulla tehtävä vahinkotarkastus on nopea ja vaivaton tapa arvioida auton vahingot. Lähetä vain kuvat autosi vaurioista meille, ja kokenut tiimimme arvioi ne. Tämän menetelmän ansiosta sinun ei tarvitse tuoda autoasi korjaamolle arviointiin, joka säästää aikaa ja vaivaa.

Kuva vahinkotarkastus on myös veloitukseton palvelu, joka ei velvoita sinua mihinkään. Lähetä kuvat vauriosta täältä.

Korjausprosessin aloittaminen

Kun vahinkotarkastus on suoritettu, aloitamme korjausprosessin varaamalla autollesi korjausajan ja tilaamalla tarvittavat osat. Jos autosi on ajokuntoinen, voit jatkaa matkaasi ja tuoda auton korjaukseen sovittuna ajankohtana. Mikäli autolla ei ole turvallista ajaa, voit jättää sen korjaamolle odottamaan korjausaikaa.

Korjauksen kestoon vaikuttavat muun muassa vahingon laajuus ja tarvittavien osien toimitusaika. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan ja laadukkaaseen korjaustyöhön, jotta pääset jatkamaan matkaasi turvallisesti ja nopeasti.

Yhteistyö vakuutusyhtiöiden kanssa

Autoklinikka on kaikkien vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamokumppani. Korjaamme kaikki automerkit, myös sähköautot ja hybridit, noudattaen tarkasti autonvalmistajien ohjeita. Tämä varmistaa, että autosi takuu säilyy ja korjaus on valmistajan hyväksymä. Voit luottaa siihen, että autosi on hyvissä käsissä ja että korjaus tehdään valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Vastuullinen ja ympäristöystävällinen korjaamo

Pyrimme aktiivisesti minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja suosimme mahdollisimman ympäristöystävällistä korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Lisäksi lajittelemme ja kierrätämme kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota, jotta voimme vähentää ympäristövaikutuksiamme ja tarjota vastuullista palvelua asiakkaillemme.

Asiakaspalvelun ja laadun korkea taso

Asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa, ja NPS-lukumme kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluitamme muille. Olemme tyytyväisiä asiakkailta saamistamme hyvistä arvioista. Pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelumme laatua ja asiakaskokemusta.

Laadukas asiakaspalvelu ja korjaustyön ensiluokkainen laatu ovat Autoklinikalle merkittävä asia. Olemme sitoutuneet tarjoamaan asiakkaille vain parasta, ja tämä näkyy kaikessa toiminnassamme.

Laatu- ja ympäristöstandardien täyttäminen

Olemme saaneet ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin ensimmäisenä valtakunnallisena vauriokorjaamoketjuna Suomessa. Nämä sertifikaatit ovat osoitus sitoutumisesta laadun, asiakaspalvelun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Sertifikaattien myöntäminen vahvistaa, että toimintamme täyttää korkeat kansainväliset standardit ja että Autoklinikka on luotettava ja vastuullinen valinta autosi korjaamiseksi.

Yhteenveto

Autoklinikalla on kokemusta ja osaamista erilaisten autojen, myös sähköautojen ja hybridien, korjaamisesta. Autoklinikka on sitoutunut ympäristöystävällisiin toimintatapoihin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen. Valitsemalla Autoklinikan varmistat, että autosi korjataan laadukkaasti ja vastuullisesti, valmistajan ohjeiden mukaan.

Kun tarvitset luotettavaa ja tehokasta vahinkotarkastusta, ota yhteyttä Autoklinikkaan. Autamme sinua kaikissa autosi vauriokorjaustarpeissa.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi