Etävahinkotarkastus – Moderni ratkaisu arjen haasteisiin

Vahinko tapahtuu usein odottamatta, ja sen selvittäminen voi tuntua työläältä. Onneksi teknologia tarjoaa nykyään ratkaisuja, jotka tekevät prosessista sujuvampaa. Etävahinkotarkastus on palvelu, joka säästää aikaa ja vaivaa, kun tarvitset arvion autosi vaurioista.

Autoklinikan kanssa voit hoitaa vahinkotarkastuksen kätevästi valokuvien avulla. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää meille kuvat vaurioituneesta autostasi, ja asiantuntijamme arvioivat vahingon laajuuden etänä. Näin saat nopeasti tietää, mitä korjaustoimenpiteitä autosi tarvitsee.

Vahinkotarkastus valokuvilla

Valokuvien avulla tehtävä vahinkotarkastus on helppo ja nopea tapa saada luotettava arvio autosi vaurioista. Riittää, että otat muutaman selkeän kuvan vahingoittuneista kohdista ja lähetät ne meille. Kuvien perusteella pystymme antamaan tarkan arvion korjaustöiden laajuudesta ja kustannuksista.

Kuvien lähettäminen onnistuu helposti verkkosivujemme kautta. Autoklinikan palvelut ovat käytettävissäsi ympäri vuorokauden. Näin voit toimittaa tarvittavat tiedot meille silloin, kun se sinulle parhaiten sopii.

Korjaustyön laatu

Korjaustyön laadun takaamiseksi on tärkeää, että vahinkotarkastus tehdään huolellisesti ja ammattitaidolla. Autoklinikka käyttää aina autonvalmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita, jotta autosi takuu säilyy ja korjaus vastaa alkuperäisiä standardeja.

Asiantuntijamme ovat ammattitaitoisia tunnistamaan erilaiset vauriot ja arvioimaan niiden korjaustarpeen. Tämä varmistaa, että saat aina kattavan ja tarkan arvion vahingon laajuudesta.

Ympäristöystävällinen ja vastuullinen toimintatapa

Autoklinikka pyrkii kaikessa toiminnassa minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään kestävää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että korjaamme aina ensisijaisesti vaurioituneet osat sen sijaan, että vaihtaisimme ne uusiin. Näin vähennämme tarpeetonta jätettä ja säästämme luonnonvaroja.

Kierrätämme ja lajittelemme kaikki vanhat osat huolellisesti, ja olemme sitoutuneet neljään kestävän kehityksen osa-alueeseen: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Tämä vastuullinen toimintatapa heijastuu kaikessa, mitä Autoklinikka tekee.

Asiakastyytyväisyys ja NPS-luku

Asiakastyytyväisyys on Autoklinikalle ensiarvoisen tärkeää, ja olemme ylpeitä saavuttamastamme korkeasta NPS-luvusta. Tämä luku kertoo asiakkaidemme halukkuudesta suositella palveluitamme muille, ja se on osoitus siitä, että olemme onnistuneet työssämme.

Asiakaspalautteet ovat Autoklinikalle arvokasta tietoa, sillä ne auttavat meitä kehittämään palveluita entistä paremmiksi. Tavoitteena on aina ylittää asiakkaiden odotukset ja tarjota heille laadukasta palvelua.

Palvelun helppous ja nopeus

Kun vahinko tapahtuu, haluat varmasti, että asia saadaan kuntoon mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Etävahinkotarkastuksen avulla voimme tarjota sinulle juuri tätä. Palvelumme on suunniteltu siten, että saat tarvitsemasi avun nopeasti ja ilman turhaa odottelua.

Voit varata ajan vahinkotarkastukseen suoraan Autoklinikan verkkosivuilta, ja koko prosessi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja sujuvaksi. Näin voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin, kun me huolehdimme autosi vaurioiden arvioinnista.

Laatu- ja ympäristöstandardit

Laadukas työnjälki ja ympäristöasioiden huomioiminen ovat Autoklinikalle tärkeitä asioita. Olemme saaneet tunnustusta työstämme ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatin ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatin muodossa. Nämä sertifikaatit ovat osoitus Autoklinikan sitoumuksesta korkeaan laatuun ja ympäristövastuuseen.

Laatu- ja ympäristöstandardien noudattaminen on osa jokapäiväistä työtämme, ja ne ohjaavat toimintaamme kaikilla tasoilla. Tämä takaa, että saat aina parasta mahdollista palvelua ja että toimintamme on kestävällä pohjalla.

Yhteenveto

Etävahinkotarkastus on nykyaikainen ja helppo tapa saada nopeasti arvio autosi vaurioista. Valokuvien avulla tehtävä tarkastus säästää aikaa ja vaivaa, ja voit luottaa saavasi meiltä asiantuntevan sekä tarkan arvion. Vastuullisuus, laatu ja asiakastyytyväisyys ovat Autoklinikalle tärkeitä, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palveluitamme. Kokeile etävahinkotarkastusta seuraavan kerran, kun vahinko tapahtuu, ja koe itse palvelumme helppous ja nopeus.

Kun tarvitset luotettavaa ja vastuullista kumppania autosi vaurioiden arviointiin ja korjaukseen, Autoklinikka on valmiina palvelemaan sinua. Ota yhteyttä tai käy Autoklinikan verkkosivuilla, ja aloitetaan vahinkotarkastus vaivattomasti.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi