Tuulilasin korjaus Lahdessa – milloin ja miksi?

Kun vahinko sattuu ja auton tuulilasiin ilmestyy särö tai halkeama, on tärkeää toimia nopeasti. Tuulilasin eheys on olennainen osa auton rakenteellista turvallisuutta ja näkyvyyttä tiellä. Pienikin vaurio voi laajentua ja heikentää nopeasti näkyvyyttä, joten korjaus on suositeltavaa tehdä mahdollisimman pian.

Lahden toimipisteessämme korjaamme tuulilasin vauriot ammattitaidolla, käyttäen nykyaikaisia menetelmiä ja materiaaleja. Korjausprosessi on nopea ja kustannustehokas, ja se auttaa säilyttämään auton takuun sekä turvallisuuden tiellä. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Ympäristöystävällinen tuulilasin korjaus

Lahden Autoklinikka korjaa tuulilasin vauriot vastuullisesti, pyrkien minimoimaan ympäristöhaitat. Emme vaihda tarpeettomia osia ja kierrätämme vanhat materiaalit huolellisesti. Ympäristöä säästävä korjausprosessi on osa sitoutumistamme ympäristöystävälliseen toimintaan ja laadukkaaseen palveluun.

Lahden Autoklinikan korjaustyöt täyttävät kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit, joka takaa korkean työn laadun ja asiakastyytyväisyyden. NPS-lukumme on alan huipputasoa, ja se kertoo asiakkaiden valmiudesta suositella palveluitamme muille.

Tuulilasin korjauksen vaiheet

Iskemään laitetaan hartsia, joka kovetetaan UV-valolla. Prosessi vie noin 30 minuuttia ja onnistuu Lahden korjaamollamme ilman ajanvarausta. Ajan voit varata halutessasi täältä.

Koko korjausprosessi on suunniteltu olemaan mahdollisimman sujuva ja nopea, jotta pääset jatkamaan matkaasi turvallisesti ja ilman pitkiä odotusaikoja.

Autoklinikan palvelulupaus Lahdessa

Lahden Autoklinikan kanssa voit luottaa siihen, että saat ensiluokkaista ja laadukasta palvelua. Olemme sitoutuneet asiakastyytyväisyyteen ja tarjoamme palveluita, jotka vastaavat korkeita standardeja. Lahden Autoklinikka on valintasi, kun haluat varmistaa, että autosi tuulilasi korjataan oikein ja vastuullisesti.

Lahden Autoklinikalla on laaja kokemus erilaisten ajoneuvojen, kuten polttomoottoriautojen, sähköautojen ja hybridien tuulilasivaurioiden korjaamisesta. Työskentelemme aina autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti, jotta autosi takuu säilyy.

Palvelumme Lahdessa

– Vahinkotarkastus
– Kolarikorjaukset
– Tuulilasin korjaus
– Tuulilasin vaihto
– Pienet kolhut (PDR)
– Auton maalaus

Tuo vaurioitunut autosi veloituksettomaan arviointiin. Auton pelti- tai kolarivaurionkorjaus alkaa vaurion arvioinnilla eli vahinkotarkastuksella. Tarkastuksessa tutkimme vahingon laajuuden ja hoidamme tarkastustiedot vakuutusyhtiöösi. Mikäli maksat korjauksen itse, saat kustannusarvion työstä.

Autoklinikka Lahti
Launeenkatu 79
15610 Lahti

Lue lisää Lahden toimipisteestämme täältä.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Lahden Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi