Tuulilasin korjaus vai vaihto – kumpi on tarpeen?

Tuulilasin vauriot voivat vaihdella pienistä kiveniskemistä suuriin halkeamiin. Pienet, korkeintaan kolikon kokoiset vauriot on usein mahdollista korjata, kun taas suuremmat halkeamat vaativat yleensä koko tuulilasin vaihdon. Autoklinikalla korjaamme tuulilasin vauriot nopeasti ja tehokkaasti käyttäen laadukkaita materiaaleja ja nykyaikaista tekniikkaa.

Kun vahinko tapahtuu, on tärkeää toimia nopeasti. Tuulilasin kunto vaikuttaa ajoneuvon turvallisuuteen ja rakenteelliseen eheyteen. Malmin Autoklinikalla saat ilmaisen arvion tuulilasisi vauriosta aina ilman ajanvarausta.

Tuulilasin vaihto – nopea ja vaivaton prosessi

Tuulilasin vaihto onnistuu meillä usein saman päivän aikana. Käytämme korkealaatuisia Pilkingtonin tuulilaseja. Varaa aika helposti verkkosivujemme kautta ja tuo autosi meille – huolehdimme lopusta. Meillä on laaja palveluverkosto ympäri Suomen, joten löydät meidät hyvien liikenneyhteyksien päästä myös Malmilta.

Vakuutus ja tuulilasin vauriot

Ennen tuulilasin korjausta tai vaihtoa on hyvä selvittää, kattaako autovakuutuksesi vahingon. Jos tuulilasivakuutus löytyy, on korjaus sinulle maksuton ja vaihdosta maksat vain omavastuuosuuden. Autoklinikalla autamme sinua vakuutusasioiden selvittämisessä ja huolehdimme, että korjausprosessi sujuu vaivattomasti.

Jos vakuutusta ei ole tai se ei kata tuulilasivahinkoa, annamme mielellämme tarjouksen tuulilasin vaihdosta. Tarjouspyynnön voit jättää helposti täältä.

Tuulilasin vaihto ja ympäristövastuu

Ympäristöasiat ovat meille tärkeitä, ja siksi kierrätämme vanhat tuulilasit asianmukaisesti. Tuulilasin vaihdon yhteydessä noudatamme ympäristöystävällisiä toimintamalleja, jotta voimme tarjota vastuullista palvelua asiakkaillemme.

Meillä Autoklinikalla on ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka kertovat panostuksestamme laatuun ja ympäristöystävällisyyteen.

Varaa aika tuulilasin vaihtoon

Varaa aika tuulilasin vaihtoon helposti verkkosivujemme kautta tai tule käymään Malmin korjaamollamme. Tarjoamme nopeaa ja ammattitaitoista palvelua, jotta pääset jälleen turvallisesti liikenteeseen. Ota yhteyttä Malmin toimipisteeseen täältä.

Autoklinikalla olemme valmiita palvelemaan sinua ja auttamaan kaikissa tuulilasiin liittyvissä asioissa. Tervetuloa!


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi