Tuulilasin paikkaus: Kustannustehokas ratkaisu tuulilasin vaihtoon verrattuna

Tuulilasin paikkaus on monesti paljon edullisempi toimenpide kuin uuden lasin asentaminen. Jos tuulilasisi vaurio mahtuu kolikon kokoisen alan alle, on korjaus usein vielä mahdollinen.

Kun tuulilasiisi tulee kiveniskemä, tulee toimia nopeasti vaurion laajenemisen estämiseksi. Kiveniskemä kannattaa suojata esimerkiksi tuulilasitarralla estämään lian ja kosteuden pääsyn iskemään. Kaikilta Autoklinikan korjaamoilta voit veloituksetta hakea tuulilasitarroja mahdollisia pieniä vaurioita varten. Autoklinikalla tarjoamme sujuvaa ja asiantuntevan palvelua, jotta lasisi saadaan mahdollisimman nopeasti kuntoon.

Tuulilasin paikkauksen hinta

Mikäli autostasi ei löydy tuulilasivakuutusta, voit tiedustella tuulilasin paikkauksen hintaa jättämällä tarjouspyynnön tästä.

Mikäli autostasi löytyy lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle maksuton. Jos tuulilasissasi oleva vaurio on pääsyt leviämään jo halkeamaksi, tulee lasi vaihtaa uuteen. Lasivakuutuksen käyttäjänä maksat lasinvaihdosta vain omavastuu osuuden eikä vahinkoilmoitusta tarvitse tehdä. Ajan tuulilasin vaihtoon voit varata täältä.

Autoklinikan asiantunteva palvelu

Autoklinikalla korostamme ensiluokkaista työnjälkeä ja asiakastyytyväisyyttä. Meillä on myös vastuullinen suhtautuminen ympäristöön. Pyrimme vähentämään ympäristövaikutuksia kaikessa toiminnassamme ja kierrätämme käytetyt osat huolellisesti. Valitsemalla Autoklinikan, valitset laadukkaan ja ympäristötietoisen korjaamokumppanin.

Varaa aika tuulilasin paikkaukseen

Kun tuulilasissasi on kiveniskemä, voit kätevästi varata ajan paikkaukseen Autoklinikan verkkosivuilla. Meillä voit myös asioida ilman ajanvarausta. Täältä voit tarkistaa korjaamoidemme yhteystiedot.

Lisätietoja tuulilasin korjauksesta ja ajanvarauksesta löydät Autoklinikan verkkosivuilta.