Vakuutuksen kattavuus tuulilasin vaurioissa

Kun tuulilasiin tulee särö tai kiveniskemä, ensimmäinen kysymys on usein, korvaako vakuutus vahingon. Autoklinikalla olemme valmiita auttamaan sinua selvittämään, mitä vakuutuksesi kattaa ja miten voit hakea korvausta tuulilasin vaihdosta tai korjauksesta.

Mikäli autostasi löytyy lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle maksuton. Mikäli lasi on päässyt jo halkeamaan tai vaurio ei enää mahdu kolikon kokoisen alan alle, tulee lasi vaihtaa kokonaan. Lasin vaihdoissa vakuutusyhtiö korvaa vaihdon omavastuuseen asti. Lasivahingoista ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta, kun asioit Autoklinikalla.

Tuulilasin korjaus tai vaihto Autoklinikalla

Kun tuulilasi vaurioituu, on tärkeää toimia nopeasti. Pienikin kiveniskemä voi laajeta koko tuulilasin vaihdon vaativaksi vaurioksi. Autoklinikalla tarjoamme sekä tuulilasin korjaus- että vaihtopalveluita. Jos vaurio on pieni ja sijaitsee kaukana kuljettajan näkökentästä, korjaus on usein mahdollinen. Suuremmissa vaurioissa tai näkökenttään vaikuttavissa tapauksissa suosittelemme tuulilasin vaihtoa. Voit lukea lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Ajanvaraus

Kun olet selvittänyt, kattaako vakuutuksesi tuulilasin korjauksen tai vaihdon, on aika varata aika oikeaan toimenpiteeseen. Autoklinikan verkkosivuilta saat helposti varattua ajan vaihtoon ja korjaukseen vauriosta riippuen.

Ennaltaehkäisy ja huolto

Tuulilasin kunnon ylläpitäminen on tärkeää ajoneuvon turvallisuuden kannalta. Säännöllinen tarkastus ja puhdistus auttavat havaitsemaan mahdolliset vauriot ajoissa. Jos huomaat tuulilasissasi kiveniskemän, suojaaminen kiveniskemäteipillä voi estää vaurion pahenemisen ennen korjausta.

Kiveniskemäteippejä saat veloituksetta kaikilta Autoklinikan korjaamoilta. Korjaamoidemme yhteystiedot löydät täältä.

Yhteenveto

Tuulilasin korjaus tai vaihto voi tuntua vaivalloiselta, mutta Autoklinikalla teemme prosessista mahdollisimman sujuvan. Ota yhteyttä tai tule käymään!


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi