Tuulilasin kiveniskemän ensiapu

Kiveniskemän ilmestyessä tuulilasiin on olennaista toimia pikaisesti. Vaikka vaurio näyttäisi pieneltä, se voi kasvaa ja aiheuttaa tuulilasin halkeamisen. Kiveniskemä kannattaa pikimmiten peittää kirkkaalla teipillä, jolloin epäpuhtaudet ja kosteus eivät pääse vahingoittamaan lasia ja korjaustulos on mahdollisimman siisti.

Jos kiveniskemä mahtuu kolikon kokoisen alan alle, korjaamme sen nopeasti myös ilman ajanvarausta. Voit myös halutessasi varata ajan tuulilasin korjaukseen täältä.

Päätös tuulilasin korjauksesta tai vaihdosta

Kiveniskemän korjaaminen onnistuu, jos vaurio on enintään kahden euron kolikon kokoinen ja sijaitsee tuulilasin läpinäkyvällä alueella. Mustan silkkipainatusalueen vaurioita ei yleensä suositella korjattaviksi. Autoklinikalla tarkistamme lasin perusteellisesti ja päätämme yhdessä asiakkaan kanssa, onko korjaus mahdollinen vai pitääkö tuulilasi vaihtaa uuteen.

Jos tuulilasi on vahingoittunut niin pahasti, ettei korjaus ole mahdollinen, onnistuu vaihto vaivattomasti saman päivän aikana. Ajan tuulilasin vaihtoon voit varata täältä.

Tuulilasin korjausprosessin kulku

Tuulilasin korjaaminen hartsilla ja UV-valolla on nopea ja kustannustehokas toimenpide, joka ehkäisee pienen kiveniskemän leviämisen halkeamaksi. Korjaus vie noin 30 minuuttia, ja se tulisi tehdä mahdollisimman pian vaurion ilmestyttyä. Ripeällä toiminnalla iskemä voidaan saada korjattua lähes näkymättömäksi.

Vakuutus ja tuulilasi vauriot

Tuulilasin kiveniskemän korjaus ei edellytä erillistä vahinkotarkastusta tai ilmoitusta vakuutusyhtiölle. Voit tulla suoraan Autoklinikalle korjaukseen, eikä korjaus vaikuta bonuksiisi. Jos autovakuutukseesi kuuluu lasivakuutus, korjaus on maksuton, ja hoidamme laskutuksen suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Jos maksat korjauksen itse, voit kysyä tuulilasin korjauksen hintaa pyytämällä tarjouksen. Lisätietoja tuulilasin korjauksesta löydät täältä.

Myöskään tuulilasin vaihtoa varten vahinkoilmoitusta ei tarvitse tehdä ja hoidamme laskutuksen suoraan vakuutusyhtiösi kanssa. Tuulilasin vaihdon jälkeen maksat meille vain mahdollisen omavastuu osuuden. Ajan tuulilasin vaihtoon voit varata täältä ja tuulilasin vaihdon hintaa voit tiedustella täältä.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi