Vakuutuksen rooli tuulilasin vaihdossa

Kun tuulilasi vaurioituu, ensimmäinen askel on selvittää, kattaako autosi vakuutus lasin vaihdon. Mikäli vakuutus löytyy, jää tuulilasin vaihdosta maksettavaksi omavastuu osuus. Mikäli vakuutusta ei löydy, voi hintaa tuulilasin vaihdolle tiedustella täältä.

Pienet, kolikon kokoisen alan alle mahtuvat kiveniskemät voidaan usein vielä korjata, mutta jos vaurio on jo päässyt laajenemaan halkeamaksi, on turvallisinta vaihtaa koko tuulilasi. Lisätietoja tuulilasin vaihdosta löydät täältä.

Tuulilasin vaihdon merkitys ajoneuvon turvallisuudelle

Tuulilasi on olennainen osa auton rakennetta ja turvallisuutta. Se suojaa matkustajia tuulelta, sateelta ja roiskeilta, mutta myös ylläpitää auton rakenteellista kestävyyttä. Vaurioitunut tuulilasi voi heikentää myös ajonäkyvyyttä ja lisätä onnettomuusriskiä.

Nykyaikaisissa autoissa tuulilasissa on usein erilaisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä, kuten kaistavahti ja törmäyksenestojärjestelmä. Siksi on tärkeää, että tuulilasin vaihto tehdään ammattitaitoisesti ja että tukijärjestelmät kalibroidaan oikein vaihdon jälkeen.

Vaihdon yhteydessä suosittelemme myös pyyhkijänsulkien uusimista, jotta uusi tuulilasi pysyy pitkään kirkkaana ja naarmuttomana. Pyyhkijänsulkien vaihto on pieni investointi, mutta se parantaa ajonäkyvyyttä ja turvallisuutta. Autoklinikalla hoidamme pyyhkijänsulkien vaihdon pyydettäessä tuulilasin vaihdon yhteydessä.

Valitse ammattilainen tuulilasin vaihtoon

Autoklinikalla huolehdimme tuulilasin vaihdot aina sujuvasti ja ammattitaidolla. Lisäksi noudatamme ympäristöystävällisiä toimintamalleja ja kierrätämme vanhat osat vastuullisesti.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi