Kolhut kuntoon

Auton kolhut ja lommot voivat olla enemmän kuin vain kosmeettisia haittoja. Ne voivat vaikuttaa esimerkiksi huomattavasti auton jälleenmyyntiarvoon. Kun huomaat autossasi kolhun tai lommon, on suositeltavaa toimia nopeasti. Pienetkin vauriot voivat johtaa ruosteen muodostumiseen, joka voi johtaa kalliimpiin korjauksiin. Autoklinikka huolehtii siitä, että autosi palautetaan alkuperäiseen kuntoon, säilyttäen samalla sen takuun. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikenlaisten vaurioiden korjaamiseen. Lue lisää korjauspalveluistamme täältä.

Ympäristöystävällinen korjausprosessi

Autoklinikalla olemme sitoutuneet ympäristövastuun kantamiseen kaikessa toiminnassamme. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja suosimaan ympäristöystävällistä korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että korjaamme kaiken mikä on korjattavissa, emmekä vaihda osia turhaan. Lisäksi kierrätämme vanhat osat huolellisesti ja lajittelemme jätteet asianmukaisesti.

Kestävän kehityksen huomioiminen on meille tärkeää, ja olemme tunnistaneet neljä keskeistä aluetta, joissa voimme vähentää ympäristövaikutuksiamme: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme korkealaatuista palvelua samalla, kun suojelemme ympäristöä. Autoklinikan vastuullisuudesta voit lukea lisää täältä.

PDR-tekniikka: Nopea ja edullinen vaihtoehto

PDR (Paintless Dent Removal) on innovatiivinen tekniikka, joka mahdollistaa lommojen oikaisun ilman maalaustöitä. Tämä menetelmä on nopea ja kustannustehokas. PDR-tekniikka on erinomainen vaihtoehto perinteiselle peltikorjaukselle. Lommokorjaus PDR-tekniikalla kustantaa alkaen 199 euroa. Vaurion ja kustannusten arviointi on aina maksuton.

Tuo autosi lähimmälle Autoklinikalle, niin arvioimme, onko kolhu PDR-tekniikalla korjattavissa. Lisätietoja PDR-tekniikasta löydät täältä.

Asiakaspalautteen merkitys palvelun laadulle

Asiakastyytyväisyys on Autoklinikalla ensiarvoisen tärkeää. Olemme ylpeitä siitä, että asiakaspalautteemme keskiarvo on 9,41, mikä kertoo palveluidemme korkeasta laadusta ja asiakastyytyväisyydestä. Asiakkaidemme palaute auttaa meitä kehittämään palveluitamme entistä paremmaksi.

Kaikki palaute otetaan vakavasti, ja pyrimme jatkuvasti parantamaan toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja odotuksia. Autoklinikalla haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua ja varmistamaan, että jokainen asiakas lähtee Autoklinikalta tyytyväisenä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi