Turvallisuus ja näkyvyys etusijalla

Tuulilasi on yksi auton tärkeimmistä turvallisuuselementeistä. Kun tuulilasiin ilmestyy kiveniskemä tai isompi halkeama, kannattaa korjaus hoitaa nopeasti. Halkeamat ja iskemät voivat nimittäin heikentää tuulilasin rakenteellista kestävyyttä ja vaikuttaa huomattavasti ajonäkyvyyteen.

Autoklinikalla kolikon kokoisen alan alle mahtuvat vauriot on mahdollisesti vielä korjattavissa. Haljennut tuulilasi tulee puolestaan vaihtaa uuteen. Voit lukea lisää Autoklinikan tarjoamista tuulilasipalveluista täältä.

Laadukkaat materiaalit ja asiantunteva asennus

Käytämme tuulilasin vaihdossa laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja. Tuulilasin vaihto suoritetaan aina valmistajan ohjeiden mukaisesti, jotta esimerkiksi auton kalibroitavat tukijärjestelmät, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin ja kaista-avustin, toimivat oikein.

Tuulilasin vaihto on meillä nopeaa ja vaivatonta ja voit varata ajan kätevästi verkkosivuiltamme. Tuulilasin vaihto hoituu saman päivän aikana. Mikäli autoosi kuuluu lasivakuutus, maksat vaihdosta vain omavastuun. Jos olet epävarma tuulilasin vauriosta, voit aina tulla ensin näyttämään vauriota veloituksetta lähimmälle Autoklinikalle.

Tuulilasin vaihdon jälkeen

Tuulilasin vaihdon jälkeen on tärkeää huolehtia muutamista seikoista, jotta uusi tuulilasi pysyy ehjänä mahdollisimman pitkään. Esimerkiksi kuluneet pyyhkijänsulat voivat naarmuttaa uutta tuulilasia ja pitkällä tähtäimellä taas heikentää ajonäkyvyyttä. Uudet pyyhkijänsulat voimme pyydettäessä vaihtaa tuulilasin vaihdon yhteydessä.