Tuulilasin pikainen korjaaminen on tärkeää

Pieneltä näyttävä kiveniskemä tuulilasissa voi olla petollinen, sillä se voi laajentuessaan halkaista koko lasin. Haljennut tuulilasi taas edellyttää tuulilasin vaihtamisen uuteen, joka on kustannuksiltaan kalliimpaa ja myös ajallisesti isompi urakka. Tästä syystä kehotammekin Autoklinikalla aina korjauttamaan tuulilasin pienetkin iskemät kuntoon mahdollisimman pikaisesti.

Autoklinikalla tuulilasin korjaus hoituu alle 30 minuutissa. Voit tulla tuulilasin korjaukseen ilman ajanvarausta tai varata ajan ennakkoon verkossa. Jos sinulla on autossasi lasivakuutus on korjaus sinulle veloitukseton.

Estä tuulilasin vahinkojen eteneminen ajoissa

Kun tuulilasiin tulee kiveniskemä, on tärkeää toimia nopeasti. Peitä iskemä heti sen synnyttyä läpinäkyvällä teipillä, jotta lika ja kosteus eivät pääse vaurioon ja korjausjäljestä saadaan mahdollisimman hyvänlaatuinen. Korjauta rikkinäinen tuulilasi mahdollisimman pian. Autoklinikalla käytämme korjauksissa uusimpia menetelmiä ja annamme tarvittaessa ohjeet myös tuulilasin jälkihoitoon.

Tuulilasin korjauksen tärkeys ajoturvallisuudelle

Rikkoutunut tuulilasi voi aiheuttaa valon heijastumista odottamattomalla tavalla ja häiritä näin ajamista. Se voi myös heikentää auton rakenteellista kestävyyttä ja turvallisuutta kolaritilanteessa. Tuulilasin hyvä kunto onkin olennainen osa liikenneturvallisuutta.

Mikäli särö tai halkeama sijaitsee kuljettajan näkökentässä, voi se ajoneuvojen määräaikaiskatsastuksen arviointiperusteiden mukaan johtaa myös korjauskehotukseen.

Tuulilasin vaihto onnistuu Autoklinikalla nopeasti

Jos tuulilasin korjaaminen ei vaurion koosta tai sijainnista johtuen ole enää mahdollista, niin Autoklinikalla tuulilasin vaihto onnistuu päivässä ja ajan tuulilasin vaihtoon voi varata kätevästi verkossa.

Käytämme kaikissa lasitöissämme Pilkingtonin laadukkaita tuulilaseja tai autonvalmistajan omia laseja. Autoklinikalla hoituu tuulilaisien vaihto kaikkiin automerkkeihin ja malleihin ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani.  Lisätietoja tuulilasin korjauksesta löydät täältä.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi