Lommon oikaisu

Lommojen oikaisu ilman maalausta, eli PDR (Paintless Dent Repair), on menetelmä, joka mahdollistaa peltivaurioiden korjaamisen ilman, että auton alkuperäistä maalipintaan tarvitsee koskea. PDR-menetelmä on nopea ja kustannustehokas tapa korjata pienet, esimerkiksi parkkipaikalla sattuneet kolhut. Autoklinikalla saat aina ensin veloituksettomasti arvion siitä, onko autosi lommo tai kolhu PDR-menetelmällä korjattavissa. Korjauksen laadun takaamiseksi käytämme aina parhaita saatavilla olevia työkaluja ja tekniikoita.

PDR-tekniikan edut

PDR-tekniikan suurimpia etuja on sen nopeus ja kustannustehokkuus verrattuna perinteiseen peltikorjaukseen. PDR-menetelmällä korjaukset voidaan suorittaa usein alle parissa tunnissa ja lisäksi PDR-menetelmä on ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se ei vaadi maalia, energiaa tai erillisiä osia.

PDR vs. perinteinen peltikorjaus

Kun vertaillaan PDR-menetelmää perinteiseen peltikorjaukseen, eroja löytyy niin hinnassa, korjausajassa kuin ympäristövaikutuksissakin. PDR-menetelmällä korjauksen hinta alkaa 199 eurosta, kun taas perinteinen peltikorjaus voi maksaa yli 500 euroa. PDR-menetelmällä korjausaika on noin tunti, kun perinteinen menetelmä kestää keskimäärin neljä päivää. Lisätietoja PDR-menetelmästä löydät täältä.

Ympäristövastuullisuus korjauksissa

Autoklinikalla teemme aktiivisesti työtä ympäristöhaittojen minimoimiseksi kaikessa toiminnassamme. Pyrimme mahdollisimman ympäristöystävälliseen korjausprosessiin, mikä tarkoittaa, että tarpeettomia osia ei vaihdeta, turhaa työtä ei tehdä ja kaikki korjataan, mikä korjattavissa on. Lajittelemme ja kierrätämme myös kaikki vanhat osat tarkasti ja huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta toiminnassamme, joiden ympäristövaikutusten vähentämiseen kiinnitämme erityistä huomiota. Nämä ovat varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö.

Asiantuntijamme apunasi

Kokeneet kolhumestarimme ovat alan ehdottomia taitajia ja he vierailevat säännöllisesti PK-seudun, Pirkanmaan ja Turun Autoklinikoilla tekemässä PDR-korjauksia. Tarvittaessa palvelemme myös muualla Suomessa. Tuo autosi vaurio näytille lähimmälle Autoklinikalle, niin arvioimme, onko kolhu PDR-tekniikalla korjattavissa.

PDR-menetelmällä tehtävä lommon oikaisu on käsityötä parhaimmillaan, ja meillä on Suomessa vain muutamia alan ehdottomia taitajia. Voit luottaa, että autosi on parhaissa käsissä, kun valitset meidät korjauskumppaniksesi.

Autosi takuu säilyy

Kun valitset meidät korjauskumppaniksesi, voit olla varma, että autosi takuu säilyy. Työskentelemme tarkasti valmistajien merkki- ja mallikohtaisia ohjeita noudattaen.

Meillä on tutkitusti tyytyväiset asiakkaat, ja NPS-luku, joka mittaa asiakkaiden halukkuutta suositella palveluamme, on poikkeuksellisen korkea. Asiakkaiden kokemuksia Autoklinikasta löydät täältä.

Vahinkoja sattuu – me autamme

Vaikka kolarivaurion hoitaminen on harvoin mukavaa, haluamme tehdä sen hoitamisesta sinulle mahdollisimman sujuvaa ja helppoa.

Olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden korjaamokumppani, ja palvelemme autoilijoita jo lähes 60 pisteen voimin. Autoklinikka korjaa yli 90 000 vaurioitunutta autoa vuodessa, ja asiakastyytyväisyytemme on alan huipputasoa. Vahinkotarkastus on aina maksuton eikä sido sinua mihinkään. Lue lisää siitä, miten toimia, kun vahinko tapahtuu täältä.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi