Tuulilasin korjauksen kesto

Tuulilasin korjaus herättää usein kysymyksen: kuinka kauan prosessi vie? Autoklinikalla ymmärrämme, että aikasi on arvokasta, ja siksi olemme tehneet tuulilasin korjausprosessista mahdollisimman sujuvan ja nopean. Korjauksen kesto voi vaihdella tapauskohtaisesti, mutta useimmiten työ saadaan valmiiksi noin 30 minuutissa.

Korjauksen nopeuteen vaikuttavat monet tekijät, kuten vaurion koko ja sijainti tuulilasissa. Pienet kiveniskemät ovat yleensä nopeimpia korjata, kun taas suuremmat vauriot voivat vaatia hieman enemmän aikaa. Autoklinikan ammattitaitoiset asentajat varmistavat, että korjaus tehdään huolellisesti ja laadukkaasti. Lisätietoja tuulilasin korjauksesta ja sen kestosta löydät täältä.

Ennakoi ja säästä aikaa

Ennakoimalla tuulilasin vauriot ja tuomalla autosi korjaukseen heti vaurion ilmetessä, voit säästää sekä aikaa että rahaa. Vaurion korjaamisen viivyttäminen voi aiheuttaa kiveniskemän leviämisen halkeamaksi, joka vaatii koko tuulilasin vaihdon. Suosittelemme, että tarkastat tuulilasisi säännöllisesti ja toimit nopeasti, mikäli huomaat pieniäkin vaurioita. Kun tuot autosi Autoklinikalle, voit luottaa siihen, että saat parasta mahdollista palvelua.

Turvallisuus ja teknologia

Nykyaikaiset autot ovat varusteltu monenlaisilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillä, kuten adaptiivisella vakionopeudensäätimellä (ACC), kaista-avustimella (LKA) ja automaattisella hätäjarrutusjärjestelmällä (AEB). Autoklinikalla varmistamme, että kaikki tukijärjestelmät kalibroidaan autovalmistajan ohjeiden mukaisesti korjauksen tai vaihdon yhteydessä, jotta järjestelmät toimivat täydellisesti.

Tuulilasin vaihdon yhteydessä on myös hyvä huomioida muutamia muita seikkoja, kuten pyyhkijänsulkien kunto. Vanhat tai kuluneet sulat voivat naarmuttaa uutta tuulilasia, joten suosittelemme niiden uusimista samalla. Meiltä saat pyydettäessä laadukkaat pyyhkijänsulat asennettuna tuulilasin vaihdon yhteydessä.

Ympäristövastuullisuus korjaustyössä

Autoklinikalla pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat ja edistämään kestävää kehitystä. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Lisäksi kierrätämme kaikki vanhat osat huolellisesti ja lajittelemme jätteet asianmukaisesti.


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi