Kolarivaurioiden korjaus – Autoklinikalla asiantuntevaa palvelua

Autoklinikalla ymmärrämme, että jokainen vaurio on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme kattavat korjauspalvelut kaikenlaisille ajoneuvoille ja kolarivaurioille. Olipa kyseessä pieni lommo tai suurempi vaurio, meillä on tarvittava osaaminen ja teknologia vaurioiden korjaamiseen.

Autoklinikka korjaa vauriot huolellisesti ja varmistaen, että autosi palaa liikenteeseen turvallisesti. Käytämme aina valmistajan suosituksia ja ohjeita korjauksen laadun takaamiseksi, jotta autosi takuu säilyy.

Tuulilasin vaihto ja korjaus

Tuulilasin vauriot voivat olla erilaisia, aina pienistä kiveniskemistä suuriin halkeamiin. Autoklinikalla tarjoamme sekä tuulilasin korjauksen että vaihdon palvelut. Jos tuulilasissasi on halkeama tai isompi särö, on turvallisuussyistä parasta vaihtaa lasi uuteen. Tuulilasin vaihto onnistuu meillä päivässä, ja mikäli sinulla on lasivakuutus, maksat vain omavastuun verran.

Autoklinikka käyttää korjauksissa ja vaihdoissa laadukkaita Pilkingtonin tuulilaseja tai auton valmistajan alkuperäisiä laseja. Lisäksi huolehdimme tuulilasisi kalibroinnista, jotta kaikki ajoa helpottavat tukijärjestelmät toimivat moitteettomasti lasin vaihdon jälkeen.

Tuulilasin korjaus onnistuu lähes kaikilla korjaamoillamme ilman ajanvarausta ja odottaessa. Tuulilasivakuutuksen käyttäjänä korjaus on sinulle maksuton. Lue lisää tuulilasipalveluistamme täältä.

Ympäristövastuullinen korjausprosessi

Autoklinikalla otamme ympäristövastuun vakavasti. Pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme ja suosimme ympäristöystävällistä korjausprosessia. Tämä tarkoittaa, että emme vaihda tarpeettomia osia, emme tee turhaa työtä ja korjaamme kaiken, mikä on korjattavissa. Kierrätämme myös kaikki vanhat osat huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen kannalta tärkeää osa-aluetta: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Näihin kiinnitämme erityistä huomiota ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Lommojen oikaisu maalaamatta (PDR)

PDR-tekniikka (Paintless Dent Repair) on tehokas tapa korjata pienet lommot ilman maalaustarvetta. Tämä menetelmä on nopea ja edullinen, ja se sopii erityisesti parkkipaikkakolhujen korjaamiseen. Jokainen tapaus arvioidaan yksilöllisesti, ja käytämme erikoistyökaluja lommojen oikaisuun ilman, että auton maalipintaa vahingoitetaan.

Autoklinikalla PDR-tekniikka on osa vastuullista korjausprosessiamme, jossa pyrimme aina ensisijaisesti korjaamaan vaurioituneet osat ennen niiden vaihtamista. Tämä säästää sekä ympäristöä että asiakkaan kustannuksia. Lue lisää PDR-tekniikasta täältä.

Laadukas asiakaspalvelu ja korjaustyön laatu

Asiakastyytyväisyys on Autoklinikalle ensiarvoisen tärkeää, ja NPS-lukumme vuonna 2023 oli 87,64, mikä kertoo asiakkaidemme tyytyväisyydestä ja halukkuudesta suositella palveluitamme muille. Olemme ylpeitä korkeasta asiakaspalvelun ja korjaustyön laadustamme.

Autoklinikalla on myös ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka ovat osoitus sitoutumisesta laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Ajanvaraus ja vakuutusasiat

Ajan tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen voit varata helposti Autoklinikan nettisivuilta. Suurin osa vakuutusyhtiöistä ei edellytä vahinkoilmoituksen tekemistä, kun lasisi korjataan tai vaihdetaan Autoklinikalle. Huolehdimme kaikista tarvittavista tiedoista vakuutusyhtiöllesi, joten prosessi on sinulle mahdollisimman vaivaton.

Mikäli sinulla ei ole lasivakuutusta, voit tiedustella tuulilasin vaihdon tai korjauksen hintaa täältä. Palvelumme ovat suunniteltu olemaan mahdollisimman helppoa ja nopeaa, jotta pääset jatkamaan matkaasi turvallisesti ja ilman suurempia viivästyksiä.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi