Vahinkotarkastus Malmilla – Ennakoiva toimenpide vaurioiden hallinnassa

Kun vahinko tapahtuu, on tärkeää toimia nopeasti ja tehokkaasti. Helsingin Malmin Autoklinikalla on asiantuntemusta ja kokemusta kaikenlaisten ajoneuvojen, kuten polttomoottoriautojen, sähköautojen ja hybridien, vahinkotarkastuksista ja korjauksista.

Malmin Autoklinikan korjausprosessi alkaa aina perusteellisella vahinkotarkastuksella, jossa selvitetään vaurioiden laajuus ja tarvittavat korjaustoimenpiteet. Tämä varmistaa, että korjauksen laadun takaamiseksi tehdään vain tarpeelliset toimenpiteet.

Korjaamon valinta – Miksi valita Autoklinikka Malmi?

Valitsemalla Malmin Autoklinikan saat käyttöösi alan huippuosaamista ja palvelua, joka on tunnettu nopeasta ja laadukkaasta palvelusta. Asiakastyytyväisyytemme ja NPS-lukumme ovat alan kärkitasoa, joka kertoo sitoutumisestamme asiakaspalveluun ja korjaustyön laatuun.

Malmin Autoklinikan kanssa voit olla varma, että autosi takuu säilyy ja että korjaus noudattaa autonvalmistajien ohjeita. Lisäksi toimintamme täyttää kansainväliset laatu- ja ympäristöstandardit, mikä takaa vastuullisen ja ympäristöystävällisen palvelun.

Ympäristövastuullisuus korjausprosessissa

Ympäristövastuullisuus on meille tärkeää, ja pyrimme minimoimaan ympäristöhaitat kaikessa toiminnassamme. Tämä tarkoittaa, että korjaamme aina kaiken mikä on korjattavissa, emmekä vaihda osia turhaan. Lisäksi kierrätämme ja lajittelemme vanhat osat huolellisesti.

Olemme tunnistaneet neljä kestävän kehityksen osa-aluetta, joihin kiinnitämme erityistä huomiota: varaosien käyttö, energian kulutus, jätteiden käsittely ja kemikaalien käyttö. Tämä osoittaa sitoutumisemme ympäristöystävällisiin toimintatapoihin. Lue lisää vastuullisuudestamme täältä.

Vahinkotarkastus valokuvilla– Nopea ja helppo ratkaisu

Vahinkotarkastuksen voi nykyään tehdä myös valokuvien avulla, mikä nopeuttaa prosessia ja tekee siitä entistä vaivattoman. Voit lähettää meille vauriokuvat suoraan, ja arvioimme vahingon laajuuden tarkasti.

Tämä palvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden, joka tarkoittaa, että voit aloittaa korjausprosessin milloin vain, missä vain. Se on osa sitoutumistamme tarjota asiakkaille joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua. Tutustu sähköiseen vahinkotarkastukseen täältä.

Laadukkaat korjaustyöt Malmilla – Ammattitaidolla suoritettuna

Korjaustyön laadusta emme tingi. Malmin Autoklinikan ammattitaitoinen henkilökunta käyttää aina uusinta teknologiaa ja menetelmiä varmistaakseen, että korjaus vastaa standardeja. Malmin Autoklinikka on myös Teslan auktorisoima vauriokorjaamoketju, mikä todistaa osaamisemme sähköautojen korjauksissa.

Korjaamme vauriot huolellisesti ja tarkasti, oli kyseessä sitten pelti-, kolari- tai tuulilasivaurio.

Asiakaspalvelu Malmilla – Meille asiakas on ykkönen

Asiakaspalvelu ja asiakaspalautteet ovat Malmin Autoklinikalle merkittäviä asioita. Pyrimme aina ylittämään asiakkaiden odotukset ja tarjoamaan laadukasta ja nopeaa palvelua. Asiakaspalautteemme puhuvat puolestaan – Malmin Autoklinikka on saanut erinomaisia arvosteluja ja korkea NPS-luku osoittaa asiakkaidemme tyytyväisyyden ja suosittelualttiuden.

Malmin Autoklinikalle on tärkeää, että asiakkaat voivat luottaa saavansa parasta mahdollista palvelua ja tukea koko korjausprosessin ajan.

Kattava palveluverkosto – Palvelemme Malmilla ja laajalti Suomessa

Toimipisteitämme löytyy ympäri Suomea, mutta Malmin Autoklinikka on erityisen kätevä pääkaupunkiseudun asukkaille. Riippumatta siitä, missä vakuutuksesi on, me palvelemme sinua laadukkaasti ammattitaidolla.

Meillä on laaja palveluverkosto, joka takaa, että saat apua nopeasti ja vaivattomasti. Malmin Autoklinikka on aina valmiina auttamaan sinua vahinkotilanteissa. Ota yhteyttä!

Autoklinikka Malmi, Helsinki
Takoraudantie 3
00700 Helsinki

malmi@autoklinikka.fi
020 7737 540

Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Malmin Autoklinikasta

Malmin Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Malmin Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi