Vahinkotarkastus etänä

Kun vahinko sattuu, tarvitset usein ammattilaisten apua autosi vaurioiden arvioimiseksi. Onneksi teknologia tarjoaa nyt mahdollisuuden suorittaa vahinkotarkastuksen etäyhteydellä, joka säästää aikaa ja vaivaa. Autoklinikan kanssa voit hoitaa vahinkotarkastuksen vaivattomasti videopuhelun välityksellä.

Etätarkastuksen aikana Autoklinikan asiantuntijat arvioivat autosi vaurion laajuuden ilman, että sinun täytyy tuoda autoasi paikanpäälle. Tämä prosessi on suunniteltu olemaan yhtä perusteellinen kuin perinteinen tarkastus korjaamolla, mutta se tapahtuu sinulle sopivassa paikassa ja ajankohdassa.

Helppous ja nopeus etätarkastuksen avulla

Kun autoosi tulee vaurioita, haluat varmasti, että korjausprosessi käynnistyy mahdollisimman pian. Etätarkastus on nopea tapa saada vauriot arvioitua ilman, että sinun tarvitsee viedä autoasi fyysisesti korjaamolle. Videopuhelun avulla voimme tehdä tarkan arvion vaurioiden laajuudesta ja antaa sinulle ohjeet seuraavista vaiheista.

Kuinka etävahinkotarkastus toimii?

Etävahinkotarkastuksen suorittaminen on yksinkertaista. Ota yhteyttä meihin ja sovi videopuheluaika. Autoklinikan asiantuntijat ohjaavat sinua koko videopuhelun ajan, jotta saat esiteltyä kaikki tarvittavat vauriokohdat.

Kun olemme saaneet tarvittavat tiedot, laadimme kustannusarvion vakuutusyhtiöllesi ja varaamme sinulle ajan korjaukseen. Jos maksat korjauksen itse, annamme sinulle kustannusarvion korjauksesta ja varaamme korjausajan.

Etätarkastuksen edut

Etävahinkotarkastuksen hyödyt ovat selvät. Se säästää aikaa ja vaivaa, kun sinun ei tarvitse järjestää kuljetusta korjaamolle. Lisäksi se on turvallinen vaihtoehto, sillä voit suorittaa tarkastuksen missä tahansa, vaikka omassa kotipihassasi.

Etätarkastus on myös ympäristöystävällinen valinta, sillä se vähentää tarpeetonta liikkumista ja päästöjä. Autoklinikalla olemme sitoutuneet ympäristövastuullisuuteen ja pyrimme tarjoamaan palveluita, jotka heijastavat tätä arvoa.

Korjausprosessin seuraavat askeleet

Kun vahinkotarkastus on suoritettu, seuraava vaihe on korjausprosessin suunnittelu. Autoklinikka varmistaa, että saat korjausajan ja että tarvittavat osat tilataan ajoissa. Korjaamme kaikki automerkit ja mallit, ja työskentelemme aina autonvalmistajien ohjeiden mukaisesti korjauksen laadun takaamiseksi.

Voit luottaa siihen, että Autoklinikka pitää sinut ajan tasalla korjausprosessin etenemisestä ja ilmoittaa heti, kun autosi on valmis noudettavaksi.

Laatu ja asiakastyytyväisyys etusijalla

Laadukas työnjälki ja asiakaspalvelu ovat meille kunnia-asia. NPS-lukumme, joka kertoo asiakkaidemme valmiudesta suositella palveluitamme muille, on alan huipputasoa. Tämä osoittaa sitoutumisemme tarjota parasta mahdollista palvelua jokaiselle asiakkaallemme.

Meillä on myös ISO 9001:2015 laatujärjestelmän sertifikaatti ja ISO 14001:2015 ympäristöjärjestelmän sertifikaatti, jotka ovat osoitus korkeasta sitoutumisestamme laadun ja ympäristöasioiden jatkuvaan parantamiseen.

Valitse vastuullinen kumppani autosi korjaukseen

Kun valitset Autoklinikan, valitset vastuullisen kumppanin, joka ottaa ympäristön huomioon kaikessa toiminnassa. Autoklinikka pyrkii minimoimaan ympäristöhaitat ja kierrättämään kaikki vanhat osat huolellisesti. Autoklinikka on vastuullinen valinta, joka ei tingi korjaustyön laadusta.

Olemme täällä sinua varten, jotta voit kokea mahdollisimman sujuvan ja vaivattoman korjausprosessin alusta loppuun. Ota yhteyttä ja huomaa, kuinka helppoa auton vahinkotarkastus voi olla.


Kaipaatko apua autosi pelti- tai tuulilasivaurion hoidossa? Ota yhteyttä Autoklinikan asiakaspalveluun p. 020 773 7437 tai asiakaspalvelu@autoklinikka.fi. Voit varata ajan myös verkossa


Lisätietoa Autoklinikasta

Autoklinikka on vahinkokorjaamo, jossa autosi pelti- tai tuulilasivaurion korjaaminen sujuu helposti. Korjaamme kaikki automerkit niiden ikään tai kokoon katsomatta ja olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden kumppani. Valtakunnallinen palveluverkostomme kattaa lähes 60 pistettä ympäri Suomen. Peltiseppämme ja muu henkilökuntamme on harvinaisen osaavaa porukkaa, joka välittää aidosti autostasi ja on ylpeä työnsä laadusta. Korjauttaessasi autosi pelti- tai lasivaurion Autoklinikalla voit olla varma, että se tehdään aina myös ympäristöä kunnioittaen. www.autoklinikka.fi